Allmäntandläkare till Folktandvården, Gällivare 9 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Folktandvården
Referensnummer: 198144

Om arbetsplatsen

Vill du jobba med ett härligt gäng?

Här finns bred kompetens inom akut tandvård, barntandvård, implantat och sjukhustandvård med narkos och lustgas. Vi jobbar med teamtandvård, flödes- och lagningspass.
Vi jobbar i ett stort tandvårdshus med ljusa och trevliga lokaler. I tandvårdshuset finns även en specialisttandvård med två ortodontister. Vi har 22 behandlingsrum samt tillgång till opg och profilrtg.
 

Gällivare kommun

En arktisk småstad i världsklass. Som just nu genomgår en samhällsomvandling med flytt av bostäder och nybyggnationer. Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor nära 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.

Folktandvården i Norrbotten har som främsta uppgift att erbjuda länets barn och ungdomar avgiftsfri tandvård och att säkerställa specialisttandvård för länets hela befolkning. Folktandvården bedriver även en betydande del av vuxentandvården i Norrbotten. Vi jobbar för visionen ”En frisk mun i alla åldrar”.

Folktandvården Norr bedriver verksamhet i kommunerna Kiruna, Gällivare, Jokkmokk och Pajala. Narkostandvård utförs på Gällivare sjukhus. Vi har datajournal och digitalröntgen.

Arbetsuppgifter

Som allmänspecialist kommer du att ingå i en arbetsgrupp där stor vikt kommer att ligga i hur du själv på bästa sätt kan arbeta och bidra till utveckling och förändring för din patientgrupps bästa.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare, som är engagerad, positiv, ansvarstagande och med intresse av att utvecklas och arbeta modernt med flödespass och lagningspass.
Du får gärna ha arbetat några år. Är du nyexaminerad så kommer du att få bra handledning av erfarna kollegor.

Anställningsfakta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du anställs som tandläkare inom verksamhetsområdet i Folktandvården Norr med för närvarande placering vid folktandvården i Gällivare. Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vill du veta mer? Kontakta

Birgitta Andersson Falck, enhetschef, tfn: 0970-190 64, birgitta.andersson-falck@norrbottens.se
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi undanber oss direkt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Anne Szerwinski, NTT, anne.szerwinski@Norrbotten.se

Sista ansökningsdag 2019-05-26

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2019-05-26
AMS-ID: 8283020

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.