Almia söker psykiatrisjuksköterska till Sunderby 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs. Vi erbjuder dig: – Din egen konsultchef – Förmånliga löner – Rekryteringsbonus – Försäkringar – Sjuklön – Personligt stöd och vägledning – Ett utbud av attraktiva och varierande uppdrag – Betald resa och boende vid längre uppdrag på annan ort* – Mingelträffar

Personliga egenskaper

Du bör vara flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter psykiatrisjuksköterska på beroendecentrum.
Almia söker för kunds räkning en psykiatrisjuksköterska för arbete i Sunderby.

Vi söker dig som är psykiatrisjuksköterska med minst två års erfarenhet. Vi söker dig som har erfarenhet av barn- och ungdomspsykiatri.

Omfattning: Heltid/deltid. Arbetstiderna kan variera mellan dagar, kvällar och nätter. Boende finns att tillgå om så önskas samt möjlighet att påverka ditt schema.

Sunderby är en tätort som tillhör Luleå kommun, orten ligger mittemellan Luleå och Boden med goda kommunikationer åt båda hållen. Luleå tekniska universitet, Facebooks Europeiska datacenter och Gry Forsell är bara en del av kommunens stoltheter. Restaurang Luleå är känd för sin vackra utsikt samt utsökta röding.

Kommunen har även ett stort utbud av restauranger, cafeér, shopping och uteliv som passar dem flesta. Luleå har många aktiviteter och evenemang året runt. Du kan bland annat besöka flygmuseet med föremål och fotografier daterat så långt bak som 1930 – talet, är du mer fartfylld kan du testa på icedriving med en professionell rallyförare på Ebbenjarka.

Kvalifikationer

Specialistsjuksköterskeexamen med inriktning psykiatrisk vård med minst två års erfarenhet.

Meriterande med kunskap inom VAS.

Antal tjänster

1

Adress

Almia AB, Artillerigatan 8, 11451 Stockholm

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Almia AB, Artillerigatan 8, 11451 Stockholm
Senaste dag: 2019-01-06
AMS-ID: 8055710

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.