ALTEN fortsätter att växa i norr! 20 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Är du redo för ett nytt kliv i din karriär och nya utmaningar? Då bör du höra av dig till ALTEN, vi söker drivna och engagerade ingenjörer! 

Framstående teknikföretag behöver hjälp i Luleå och vi på ALTEN erbjuder våra konsulttjänster till dessa. Vi söker vi dig som är systemutvecklare, testledare eller projektledare med några års erfarenhet. Vi välkomnar också spontanansökningar inom andra områden såsom produktveckling inom mekanik och produktionsteknik!

Vi söker dig som vill utvecklas på spännande uppdrag och tillsammans med teamet i Luleå. Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och hos oss kan du påverka såväl din karriär som lönemodell. Tillsammans med dig delar vi ansvaret att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil samt så erbjuder vi dig diverse utbildningar och personlig coachning. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling – vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag.

Om oss

I norra Sverige finns ALTEN idag i Luleå, Sundsvall, Skellefteå och Umeå. Utöver dessa fyra städer finns vi även i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Linköping, Västerås, Örebro och Lund. På ALTEN utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace, Life science och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av ALTEN Group har vi nästa 30.000 medarbetare och verksamhet i 20 länder. Förhoppningsvis är du den kompletterande pusselbiten till vårt team i Luleå!

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Mattias, ansvarig gruppchef inom IT och inbyggda system, på mattias.abrahamsson@alten.se

OBS! På grund av tekniska problem ber vi dig skriva ditt födelseår enligt DD/MM/ÅÅÅÅ istället för ÅÅÅÅ/MM/DD.

Antal tjänster

1

Adress

Alten Sverige AB, Theres Svenssons gata 15, 41755 Göteborg

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Alten Sverige AB, Theres Svenssons gata 15, 41755 Göteborg
Senaste dag: 2019-02-24
AMS-ID: 8119693

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.