ALTEN Luleå söker produktionsingenjörer! 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Som produktionsingenjör inom tillverkande industri kommer du vara i händelsernas centrum. Du ansvarar för det produktionstekniska upplägget på ett antal produktionsavsnitt och kommer ha breda kontaktytor mot produktion, processutveckling, logistik, teknisk beredning och konstruktion. 

 

Dina främsta arbetsuppgifter blir inom

– Beredning av nya och ändrade artiklar.

– Utformning av arbetsplatser för operatörer/montörer.

– Balansering och beläggningsberäkning.

– Genomförande av produkt-, förbättrings- och investeringsprojekt.

– Ständiga förbättringar inom kvalitet och produktivitet.

– Utveckling och förbättring av metoder och tillverknings- och monteringsprocesser.

Vi ser att du har: 

– Högskole- eller civilingenjörsutbildning.

– Goda kunskaper i Svenska, både i tal och skrift.

– Erfarenhet och kunskap inom montering och/eller bearbetning.

– God förmåga att samarbeta i tvärfunktionella team.

– Kunskap om arbetsprocesser, metoder och verktyg inom produktionsteknik.

Om ALTEN 
ALTEN är en global aktör med lokal närvaro, nu tar vi nästa steg i vår etablering i Luleå – ALTENs nordligaste kontor i Sverige.

På ALTEN utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag. Våra kunder återfinns inom branscher som Energi, Telekom, Försvar och Flyg, Fordon, Medicinteknik, Tillverkande Industri och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av ALTEN Group har vi nästan 30 000 medarbetare och verksamhet över 20 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling.

Vill du ständigt förbättra, utveckla och effektivisera processer? Vi söker nu produktionstekniker till vårt växande team i Luleå.

Till vår satsning i Norrbotten söker vi produktionstekniker och tekniska beredare som är strukturerade med ett stort personligt drivs av att vara med och utveckla en ny organisation tillsammans med vår lokala Business Manager i Luleå. Du som söker trivs i en flexibel och ansvarstagande roll och har en stark teknisk förmåga.

Vi ser att du har en passion för effektivisering och tekniska lösningar. Vi värdesätter din förmåga att agera självständigt och ser gärna att du har ett brett personligt nätverk. För att trivas i rollen som konsult på ALTEN har du en god kommunikativ förmåga samt är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer till såväl kollegor som kunder.  

Har du frågor eller vill veta mer om ALTEN? Tveka inte att höra av dig till Josefine Larsson, Business Manager Luleå, på telefonnummer 0733-534041 eller maila på josefine.larsson@alten.se.

Antal tjänster

1

Adress

Alten Sverige AB, Theres Svenssons gata 15, 41755 Göteborg

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Alten Sverige AB, Theres Svenssons gata 15, 41755 Göteborg
Senaste dag: 2018-12-09
AMS-ID: 8010227

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.