ALTEN söker konstruktörer till Luleå! 7 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

PÅ ALTEN UTVECKLAR OCH LEVERERAR VI KOMPETENS FÖR VÄRLDSLEDANDE FÖRETAG GENOM DE MEST ENGAGERADE TEKNIK- OCH IT-KONSULTERNA. VI ÄR EN GLOBAL AKTÖR MED LOKAL NÄRVARO OCH NU TAR VI NÄSTA STEG I VÅR ETABLERING I LULEÅ OCH SÖKER DÄRMED KONSTRUKTÖRER!

Till vår satsning i Norrbotten söker vi nu konstruktörer och produktutvecklare. Vi söker dig som är strukturerad och drivs av att vara med och utveckla en ny organisation tillsammans med vår lokala Business Manager i Luleå. Du som söker trivs i en flexibel och ansvarstagande roll och har ett stark teknisk förmåga.

Du som söker vill jobba med produktutveckling och som har tidigare erfarenhet av konstruktion i gjutgods, stål, tunnplåt eller plast. Du som söker har passion för teknisk lösningar och ett starkt eget driv. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet för skapa nya lösningar. Vi värdesätter din förmåga att agera självständigt och ansvarsfullt. För att trivas i rollen som konsult på Alten är du kommunikativ och är duktig på att skapa samt upprätthålla goda relationer till kollegor och kunder.

VI ERBJUDER DIG BLAND ANNAT

ett utvecklande jobb i en internationell miljö, inom ett av Europas största konsultbolag
utbildningar samt coachning
trevliga kollegor och en avslappnad atmosfär

Att jobba som konsult på ALTEN innebär att du erbjuds en tillsvidareanställning hos oss och får möjlighet att jobba i olika innovativa projekt på plats hos våra kunder. På sikt hoppas vi även kunna erbjuda möjligheten att arbeta i olika inhouse uppdrag lokalt i Luleå. Du som söker har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom maskinteknik eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av Catia, NX eller Inventor.

ALTEN är i dagsläget över 28 000 anställda varav 1600 arbetar för ALTEN Sverige. Vi har en långtgående tradition av att utveckla produkter inom olika branscher så som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace, Life Science och Industry. Tack vare bredden av branscher vi jobbar därmed med är vi med i hela produktutvecklingskedjan! Vi erbjuder våra konsulter möjligheten att påverka sina uppdrag, förmåner och karriärvägar. Vi har ett brett utbud av interna utbildningar och det finns även möjligheter till en internationell karriär. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling!

Har du frågor eller vill veta mer om ALTEN? Tveka inte att höra av dig till Josefine Larsson, Business Manager Luleå, på telefonnummer 0733-534041 eller maila på josefine.larsson@alten.se.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

 

OBS! MELLAN VECKA 30-34 KAN URVALSPROCESSEN TA LÄNGRE TID ÄN VANLIGT, DETTA PÅ GRUND AV SEMESTERTIDER. VI KOMMER ATT HANTERA ALLA ANSÖKNINGAR SÅ FORT VI ÄR TILLBAKA!

Antal tjänster

1

Adress

Alten Sverige AB, Theres Svenssons gata 15, 41755 Göteborg

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Alten Sverige AB, Theres Svenssons gata 15, 41755 Göteborg
Senaste dag: 2018-09-02
AMS-ID: 7806354

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.