Ambulansjuksköterska, sommarvik. till Övertorneå hälsocentral 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Ambulansjuksköterska, sommarvik. till Övertorneå hälsocentral
Arbetsplats: Övertorneå hälsocentral
Referensnummer: 197819

Om arbetsplatsen

På Övertorneå hälsocentral möter du personal med hög kompetens och lång erfarenhet inom olika områden vilket gör att vi ger ett professionellt omhändertagande. På vår mottagning arbetar undersköterskor, röntgensjuksköterska, distrikts- och sjuksköterskor och läkare i allmänmedicin. Här finns också BVC, MVC och LAB. Vår rehabverksamhet sköts av fysioterapeuter och arbetsterapeut. Hälsocentralen har en OBS-avdelning med sju vårdplatser och integrerad ambulansverksamhet.

Arbetsuppgifter

Som ambulanssjuksköterska hos oss utför du ett viktigt arbete inom ambulansen samtidigt som du även är delaktiv i arbete inom den övriga verksamheten på hälsocentralen. Arbetet ger dig unika upplevelser utifrån de möten och situationer du ställs inför. Att arbete i ambulansen i glesbygden innebär ett självständigt, utvecklande och utmanande arbete.

Din bakgrund

Vi söker dig som är ambulanssjuksköterska med utbildning och erfarenhet inom ambulans eller akutsjukvård. Körkort med lägst B-behörighet är ett krav, vi ser gärna att du har C-behörighet samt utryckningsförarutbildning.
 
Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vidare har du en god förmåga till att kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. För att lyckas i tjänsten har du dessutom social kompetens.
 
Du ska ha god fysisk kapacitet, tester ingår i rekryteringsprocessen.

Anställningsfakta

Tjänsten är ett sommarvikariat på 100 % eller enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vill du veta mer?

Elisabeth Eero, verksamhetschef, tfn 070-560 81 12, elisabeth.eero@norrbotten.se

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men undanber oss direkt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Anna Jaako, Vårdförbundet, tfn 0927-797 06, anna.jaako@norrbotten.se
Sista ansökningsdag är den: 2019-03-29

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Bergsgatan 2, 95731 Övertorneå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Bergsgatan 2, 95731 Övertorneå
Senaste dag: 2019-03-29
AMS-ID: 8140206

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.