Ambulanssjuksköterska till Pajala Hälsocentral / Ambulansen 11 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Ambulanssjuksköterska 100%
Arbetsplats: Pajala Hälsocentral
Referensnummer: 196316

Om arbetsplatsen

Pajala Hälsocentral är en så kallad glesbygdshälsocentral med en läkare- och distriktssköterskemottagning med planerade besök och akutverksamhet, mödravård, barnhälsovård, röntgen, ljusbehandling, lab för provtagning samt en vårdavdelning med 7 obs-platser. Vi har även rehabilitering med fysioterapeut och arbetsterapeut. Det innebär att du kan få följa patienten från hen inkommer själv eller med ambulans till mottagning och undersökning till inläggning på OBS-avdelningen. Eftersom det är 15 mil till närmaste sjukhus tar vi hand om de flesta besvär dygnet runt från små skärsår till akuta bröstsmärtor. Riktigt akuta problem/svåra skador stannar förstås inte hos oss utan går med ambulans direkt till sjukhus. Vi bemannar en ambulans dygnet runt alla dagar samt en dagtid måndag-fredag.
 
Pajala kommun har cirka 6000 innevånare och ligger i nordöstra Norrbotten. Kommunen består av ca 80 byar och sträcker sig över ett område som är två och en halv gånger så stort som Blekinge. Här finns en storslagen natur med vidsträckta skogslandskap och vackra orörda älvar.

Arbetsuppgifter

När ambulanspersonalen inte är ute på larm arbetar de integrerat i de övriga verksamheterna på Hälsocentralen.
Sedvanliga arbetsuppgifter kopplat till ambulans sjukvård. Långa vårdtider vid ambulanstransporter på grund av de långa avstånden. Detta ger möjlighet till mycket eget ansvar, utmanande och utvecklande situationer.
Du samarbetar med personal på kommunala boenden, ambulanspersonal från både Sverige och Finland, räddningstjänst och helikopter. Vi erbjuder introduktion, AHLR vuxna och barn. Träning ingår under arbetstid. Schema lägges via Time Care som ger dig möjlighet att lämna schemaförslag och delvis påverka hur du jobbar.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Meriterande är om du har arbetat inom ambulans- eller akutverksamhet. Om du har någon vidareutbildning inom våra verksamheter är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom intresse av utvecklingsarbete, team-arbete och god samarbetsförmåga.
Detta innebär arbete med akuta patienter dygnet runt och provtagning, triagering, övervakning samt assistera jourläkare. Samverkar också på den aktiva arbetstiden med mottagningsarbetet som Call Me och sedvanligt arbete på observationsavdelning.
 
Vid anställning på ambulansen har vi krav på B-körkort i minst tre år. Vi testar även din fysiska förmåga enligt det s.k. Aasatestet och detta måste vara godkänt för att arbeta på ambulansen. Då vi ställer höga krav på stort trafiksäkerhetstänkade får du också genomföra ett körprov där vi bland annat tittar på hur du manövrerar fordonet, läser av trafiken och förhåller dig till trafikregler.

Anställningsfakta

Två vikariat på heltid, till och med 20190605, med möjlighet till förlängning. Dagtid och dygntjänstgöring med beredskap. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
 

Vill du veta mer?

Enhetschef Birgitta Engrund Sohlberg, 0978-125 56, mobil: 070-632 60, birgitta.engrund-sohlberg@norrbotten.se
 
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Vårdförbundet: Berit Johdet, 0978-125 32, berit.johdet@norrbotten.se
Kommunal: Tarja Vanha, tarja.vanha@norrbotten.se
Sista ansökningsdag är den: 2018-11-30

Antal tjänster

2

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Pajala

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 2
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Pajala
Senaste dag: 2018-11-30
AMS-ID: 7994618

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.