Ambulanssjuksköterskor till Jokkmokk 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Jokkmokk hälsocentral, ambulansen
Referensnummer: 196696

Om arbetsplatsen

Jokkmokks hälsocentral är en så kallad glesbygdshälsocentral med en läkare- och distriktsköterskemottagning med planerade besök och akutverksamhet, barnmorskemottagning, barnhälsovård, röntgen, ljusbehandling, laboratorium för provtagning samt en vårdavdelning med fem platser. Vi har även fysioterapeut, arbetesterapeut och beteendevetare. I Vuollerim har vi en filialmottagning som bemannas tre dagar i veckan. Eftersom det är 10 mil till närmaste sjukhus tar vi hand om de flesta besvär dygnet runt, från små skärsår till akuta bröstsmärtor. Riktigt akuta problem/svåra skador stannar förstås inte hos oss utan går med ambulans direkt till sjukhus. Vi bemannar en ambulans dygnet runt och en dagtid måndag-fredag. För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas på arbetsplatsen! Vi erbjuder dig ett utvecklande och utmanande arbete i stimulerande arbetsmiljö med en bra introduktion och kontinuerlig kompetensutveckling.
 
Jokkmokks kommun har cirka 5000 innevånare och ligger vid Polcirkeln i Lappland och är till ytan större än Skåne, Blekinge och Halland tillsammans. Drygt hälften av ytan är fjällområde med delar av världsarvet Laponia som bland annat inkluderar de fyra stora nationalparkerna Sarek, Padjelanta, Stora Sjöfallet och Muddus. Under sommaren vill solen aldrig gå ner och överallt sjuder naturen av liv. Här finns alltså stora möjligheter till ett rikt friluftsliv.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på ambulansen ansvarar du för omvårdnaden och för det akuta omhändertagandet av patienter. Arbetet är omväxlande och innefattar handhavande av avancerad medicinteknisk utrustning. Du tar även hand om patienter på jourmottagningen och telefonrådgivningen under dagtid, kvällar och helger. Vi söker dig som ser möjligheterna och utmaningen i ett arbete vid glesbygdshälsocentral och har blick för alla förekommande arbetsuppgifter upp till och med din kompetensnivå. Du kommer även att ha möjlighet att påverka verksamhetens fortsatta utvecklings- och förbättringsarbete då din kompetens och erfarenhet utgör en viktig del i detta.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Meriterande är specialistutbildning inom akutsjukvård samt erfarenhet av ambulanssjukvård eller akutsjukvård. Du har god förmåga till självständigt arbete och trivs med att vara en del av ett team och kan relatera till dina medarbetare på ett lyhört sätt. Du besitter en empatisk förmåga, ser flexibilitet som en självklarhet och kan hantera akuta och stressfyllda situationer. För att du ska kunna arbeta som sjuksköterska på ambulansen krävs att du uppfyller ambulanssjukvårdens fysiska krav vid nyanställning samt körkort med krav om minst tre års innehav av B-körkort.

Anställningsfakta

Tre tillsvidareanställningar på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Dag- och kvällstjänstgöring samt två av fem helger. Nytt schema med jour kommer att införas. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vill du veta mer?

Charlott Ek, enhetschef, 0971-444 39, 070 359 92 31, Charlott.ek@norrbotten.se

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi undanber oss direkt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Gudrun Spiik, Vårdförbundet, 0971-444 10, gudrun.spiik@norrbotten.se
Sista ansökningsdag är den: 2019-01-31

Antal tjänster

3

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 3
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2019-01-31
AMS-ID: 8089190

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.