Ambulanssjuksköterskor 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Arvidsjaurs hälsocentral
Referensnummer: 198252

Om arbetsplatsen

I Arvidsjaur kommer du som sjuksköterska ha ett spännande, roligt och varierat arbete vid vår glesbygdshälsocentral. Hos oss möter du 40 medarbetare med hög kompetens och lång erfarenhet inom olika områden vilket gör att vi ger ett professionellt omhändertagande till våra cirka 6000 listade medborgare. På vår mottagning arbetar undersköterskor, röntgensjuksköterska, distrikts- och sjuksköterskor och läkare i allmänmedicin. Här finns också BVC, MVC och LAB. Vår rehabverksamhet sköts av fysioterapeuter och arbetsterapeut. Hälsocentralen har en OBS-avdelning med 6 st vårdplatser och integrerad ambulansverksamhet.

Vi erbjuder dig en trivsam arbetsmiljö med ett öppet och positivt arbetsklimat. Hos oss får du möjlighet till varierande och stimulerande arbetsuppgifter samt personlig utveckling och utbildning. Alla våra medarbetare är delaktiga i verksamhetens fortlöpande utvecklingsarbete som utgår från patientens behov. Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter

Som ambulanssjuksköterska hos oss utför du ett viktigt arbete inom ambulansen samtidigt som du även är delaktig i arbete inom den övriga verksamheten på hälsocentralen. Arbetet ger dig unika upplevelser utifrån de möten och situationer du ställs inför. Att arbeta i ambulansen i glesbygden innebär ett självständigt, utvecklande och utmanande arbete.

Din bakgrund

Vi söker dig som ser möjligheterna i att arbeta med hälsovård i glesbygd. Du är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som person är du är ansvarstagande, positiv och har en god värdegrund. Du ser nyttan av samarbete med andra, lyssnar, kommunicerar och kan anpassa dig till situationen. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort med lägst B-behörighet är ett krav.  Önskvärda kvalifikationer är specialistutbildning i ambulanssjukvård och/eller erfarenhet från liknande arbete.

Anställningsfakta

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Skicka in din ansökan senast 31 augusti. Urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer?

Kontakta enhetschef Elaine Lundmark telefon 0960-575 15
elaine.lundmark@norrbotten.se

Fackliga företrädare

Marit Nilsson Vårdförbundet, marit.nilsson@norrbotten.se

Sista ansökningsdag är den: 2019-08-31
Arvidsjaurs kommun finns mitt i Lappland och här är det nära till det mesta. I samhället är det endast några minuters gångväg till matvaruaffärer, skolor och hälsocentral. Vi erbjuder ett rikt friluftsliv med naturen nära inpå. Från vår flygplats går dagliga turer till Stockholm. Till kusten åker vi bil eller buss på en och en halv timme. Kultur och fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda. Näringslivet domineras av biltestindustri, besöksnäring och offentlig sektor. Mer information om Arvidsjaur finns på www.arvidsjaur.se

Antal tjänster

2

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Arvidsjaur

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 2
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Arvidsjaur
Senaste dag: 2019-08-31
AMS-ID: 8373409

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.