Ambulanssjukvårdare / undersköterska till ambulansen i Kiruna 15 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Akut omhändertagande, Kiruna
Referensnummer: 196437

Om arbetsplatsen

Akut omhändertagande i Kiruna är under snabb utveckling och förändring med drygt 50 anställda och kännetecknas av handläggningen av akuta sjukdomstillstånd hos vuxna och barn. Akut omhändertagande består av ambulans och akutmottagning. Ambulansen bemannar tre bilar (två dygnsbilar i Kiruna, en dagbil vid vår satellitstation i Vittangi) och är integrerad i verksamheten, vilket innebär att tjänstgöring kan ske på hela enheten utifrån kompetens och andra styrda krav.

Arbetsuppgifter

Som sjukvårdare/undersköterska är du en del av en ambulansbesättning och du arbetar i nära samarbete med dina kollegor. I arbetsuppgifterna ingår att transportera och vårda patienter i akuta sjukdoms- eller olycksfallssituationer i alla tänkbara miljöer. Du kommer att genomföra överflyttningar av patienter med olika vårdbehov mellan sjukvårdsinrättningar, hemmet och sjukhuset. Din veckoarbetstid är nedsatt till 35,40 h/vecka.

Din bakgrund

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning eller annan utbildning som kan bedömas likvärdig. Ambulanssjukvårdarutbildning och/eller erfarenhet från ambulanssjukvård är meriterande. Körkort klass B sedan
minst tre år är ett krav, körkort klass C är meriterande. Du kommer att genomgå fystester enligt ambulanssjukvårdens länsgemensamma krav samt ett körprov.
Du ska ha ett brinnande intresse för akut omhändertagande. Din kompetens kommer användas flexibelt i verksamheten och vi kan lova dig ett omväxlande arbete med tempoväxlingar som stimulerar och karaktäriserar ett akut omhändertagande.

Anställningsfakta

En tillsvidareanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning. Urval kommer att ske löpande.

Vill du veta mer?

Kontakta enhetschef Fredrik Johansson, 0980-733 06 fredrik.johansson@norrbotten.se

Fackliga företrädare

Sören Nilsson, kommunal, 0980-733 08,
Lena Wikberg, kommunal, 0920-28 43 77

Sista ansökningsdag är den: 2018-11-25

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2018-11-25
AMS-ID: 7989917

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.