Analytisk / teknisk kemist till operatörsgruppen i Luleå 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, ett av de största uppdragslaboratorierna för kemiska analyser i världen. I Norden är vi ca 275 anställda med laboratorier i Luleå, Stockholm, Humlebæk och Sarpsborg samt säljkontor i Oslo och Helsingfors.
I Luleå finns ett av världens mest avancerade kommersiella laboratorium specialiserat på grundämnen och isotoper.
Läs mer på www.alsglobal.se

Vi söker en analytisk/teknisk kemist till Luleå.

OM TJÄNSTEN

Vi behöver nu förstärka vårt team av kemister med ytterligare en analytisk/teknisk kemist till vår operatörsgrupp. Du kommer att arbeta med grundämnes- samt isotopanalyser i komplexa och utmanande provtyper vid mycket låga halter. Du kommer även att utföra avancerade elementseparationer baserade på jonbytes- eller extraktionskromatografi. Bestämning kommer primärt att ske med högupplösande induktiv kopplad plasma masspektrometri (ICP-SFMS) eller multi-kollektor induktiv kopplad plasma masspektrometri (MC-ICPMS).

EGENSKAPER

Vi söker dig som har akademisk utbildning. Yrkeserfarenhet inom analytisk kemi, oorganisk spektrometri, masspektrometri, jonbytes-och/eller extraktionskromatografi är meriterande men inget krav.
För att trivas med arbetsuppgifterna bör du vara flexibel, noggrann, kvalitetsmedveten och resultatinriktad samt ha förmåga att driva arbetet självständigt och strukturerat. Arbetet ställer också krav på att du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Att samarbetet inom gruppen fungerar är en förutsättning för att uppnå förväntat resultat.

ALS ERBJUDER

Vi erbjuder en spännande miljö med avancerad teknik och kompetens, möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.

För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Din ansökan skickar du senast den 10 augusti 2018 till:
personal.lu@alsglobal.com och emma.engstrom@alsglobal.com

Antal tjänster

1

Adress

ALS Scandinavia AB, Aurorum 10, 97775 LULEÅ

E-post för ansökan

personal.lu@alsglobal.com

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: ALS Scandinavia AB, Aurorum 10, 97775 LULEÅ
AMS-ID: 0018-380957

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.