Anestesisjuksköterska till Gällivare 2019 13 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Ordinarie arbetsuppgifter för anestesisjuksköterska på operationsenhet vid mindre sjukhus med specialiteterna kirurgi, urologi, ortopedi, gynekologi och tandanestesi. Flerårig vana krävs och att kunna arbeta självständigt. Vid beredskapstjänstgöring arbetar anestesisjuksköterskan ensam tillsammans med operationssjuksköterska, undersköterska och anestesiolog.

Du är utbildad anestesisjuksköterska med minst 2 års arbetserfarenhet. Du värdesätter omväxling och ser tjusningen i olika arbetsplatser. Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta såväl självständigt som i en grupp. Du känner dig trygg och trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Addus Care är ett relativt litet bemanningsföretag, vilket medför att vi kan vara personliga och utgå från dina önskemål på ett annat sätt än vad större bemanningsföretag kan göra. En bra, kontinuerlig och personlig kontakt leder till ett bra samarbete och uppdrag som passar just dig. Vi erbjuder: – Du får en engagerad konsultchef som arbetar nära dig – Stabila och trevliga uppdragsgivare – Möjlighet att påverka ditt schema – Bra lön och goda villkor – Trevligt boende ordnas vid behov – En generös rekryteringsbonus till dig som jobbar för oss och hjälper till med att rekrytera nya konsulter.

Antal tjänster

2

Adress

Addus Care AB, Götabergsgatan 18 BV, 41134 Göteborg

E-post för ansökan

jenny.samuelsson@addus.se

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 2
Län/Ort:
Adress: Addus Care AB, Götabergsgatan 18 BV, 41134 Göteborg
Senaste dag: 2018-12-09
AMS-ID: 22865219

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.