Ansvarstagande Instrumenttekniker 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Om företaget / verksamheten

LKAB:s dagbrottsgruvor finns i Svappavaara, fyra mil sydost om Kiruna. I dessa dagbrott losshåller vi järnmalm genom att borra, spränga, för att sedan krossa och sovra malmen till ett rågods för pelletstillverkning. I vår verksamhet ingår malmförädling i vårt anrikningsverk och pelletsverk. I Svappavaara erbjuder vi dig en arbetsplats i en familjär miljö med stark sammanhållning i kombination med stora möjligheter till friluftsliv, att utvecklas i din tjänst och få vänner för livet.

Om tjänsten

Vi söker ansvarstagande Instrumenttekniker som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Vi utökar vår automationsavdelning och tar över driften av Svappavaara Sovringsanläggningar samt Gruvor, samt bygger upp högre kompetens kring avgaspannor. Som Instrument tekniker kommer du att ingå i en grupp med andra automationstekniker som ansvarar för drift och underhåll av automationsanläggningar (el och instrument). Gruppen har nära samarbete med automationsingenjörer och driftsoperatörer vid felsökning och optimeringar av instrument-utrustningar i Svappavaaras förädlingsverk, ytterområden, fastigheter och dagbrotten Mertainen, Leveäniemi och Gruvbergets anläggningar.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är ansvarstagande i ditt arbete. Du bör vara flexibel och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du bör helst har några års erfarenhet inom yrket. Vi söker dig som med en gymnasial el-utbildning eller motsvarande. Tjänsten kräver B-körkort. Kunskaper inom processtyrsystem, instrumentering, svagströmsanläggningar, ställverk och drivsystem är meriterande.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Dagtid där beredskap ingår, med stationeringsort Svappavaara. Välkommen in med CV och personligt brev senast 26 augusti 2018. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Produktionschef Automation Timo Rauhala tel. 0980-728 01. Rekrytering kommer att ske löpande, du kan därför komma att bli kontaktad innan sista ansökningsdag.

Antal tjänster

1

Adress

LKAB Leveäniemi, Leveäniemi 4, 98020 SVAPPAVAARA

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: LKAB Leveäniemi, Leveäniemi 4, 98020 SVAPPAVAARA
Senaste dag: 2018-08-26
AMS-ID: 0018-274763

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.