Är du Elektroskandias butiksmedarbetare i Luleå under fyra veckor? 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Är du en person som vill arbeta hos Elektroskandia i fyra veckor varje vardag heltid? Som tycker att det är intressant att arbeta i en butik och vara en del av teamet, då ska du söka tjänsten idag!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Elektroskandias räkning en butiksmedarbetare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Elektroskandia. Uppdraget är planerat att vara i fyra veckor.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Elektroskandias önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Att arbeta som butiksmedarbetare hos Elektroskandia kommer dina arbetsuppgifter att bestå av att ta hand om varor i lagret, ta emot beställningar av varor och placera varor i hyllorna. Även kunna hjälpa kollegorna vid behov och kunder.

Vi söker dig som

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Elektroskandia. Du är flexibel, då du ska kunna hantera olika arbetsuppgifter, serviceinriktad om kunder kommer och behöver din hjälp men även tekniskt intresserad.

START: Omgående
OMFATTNING: Deltid, vardagar 07:00-12:00
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Frida Johansson
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Elektroskandia strävar efter att med deras system och erfarenhet, bidra till ökad effektivitet och lönsamhet i kundernas inköps- och säljorganisation.
Bland Elektroskandias kunder finns en oerhörd spännvidd. De arbetar med enmansföretagaren, likaväl som med världsomspännande koncerner. Servicenivån ska i båda fallen överträffa förväntningarna.
Förutom att de erbjuder det bredaste sortimentet, sätter deras logistiklösningar nivån i branschen. Logistik är motorn i allt de gör. Elektroskandia ser till att rätt produkt når rätt kund på rätt plats vid rätt tillfälle.

Om oss

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Antal tjänster

1

Adress

Professionals Nord Rekrytering AB, Storgatan 30, 97232 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Professionals Nord Rekrytering AB, Storgatan 30, 97232 Luleå
Senaste dag: 2019-02-28
AMS-ID: 8150187

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.