Är du en påhittig och aktiv person med en förkärlek till hästar? Se hit! 11 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Frösunda har dryga 3 000 kunder och 8 500 anställda inom Personlig assistans, Äldreomsorg, Funktionsnedsättning och Individ och familj med verksamheter över hela Sverige. Frösundas vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

Personlig Assistans – vad innebär det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande.  Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Vad innebär tjänsten?

 
Vi söker en personlig assistent till en av våra kunder i Luleå. Kunden är en autistisk flicka i tonåren som önskar en personlig assistent som kan följa med på hennes ridning och andra roliga aktiviteter vid sammanlagt två tillfällen i veckan. Vi söker dig som är lugn och trygg som person. Du tycker om att hitta på saker och är kreativ och lösningsorienterad. Som assistent arbetar du där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet.  Vi ser att du som söker är kvinna och innehar B-körkort enligt kundens önskemål. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att jobba med barn.

Frösunda tillämpar kollektivavtal enligt bransch G.

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.

Antal tjänster

1

Adress

Frösunda, Kungsgatan 36, 90325 Umeå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Frösunda, Kungsgatan 36, 90325 Umeå
Senaste dag: 2018-12-30
AMS-ID: 8054286

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.