Är du Länsförsäkringar Norrbottens nästa stjärna inom sälj? 10 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Service, försäljning och kundkontakt – hos Länsförsäkringar Norrbotten blir du en del av försäkringsteamet där du får assistera kunder i att hitta så framgångsrika lösningar som möjligt. Letar du efter en arbetsplats där du får utmana dig själv och ha ett meriterande extrajobb på kvällar eller vill du gå all in och jobba mer än så? Tjänsten passar oavsett! Ansök då redan idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker nu fyra försäkringssäljare till Länsförsäkringar Norrbotten i Luleå.

Detta är en tjänst som passar såväl dig som är student och söker extrajobb, som dig som söker ett ordinarie arbete. I rollen får du utmana dig själv, arbeta i högt tempo och ha nära kontakt med kunder. Du erbjuds en gedigen introduktion tillsammans med andra nya säljare för att ge dig rätt förutsättningar att lyckas i rollen.

Arbetstiderna är flexibla men sker för de flesta i rollen eftermiddag och kvällstid måndag till torsdag samt möjlighet till dagtid fredagar och valbara arbetstider under helger. Eftersom en del av din lön är prestationsbaserad, har du möjlighet att i hög grad kunna påverka din lön utifrån hur väl du presterar.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Länsförsäkringar Norrbotten.

ARBETSUPPGIFTER

Som försäkringssäljare arbetar du med försäljning och service inom området privat försäljning. Du är företagets ansikte utåt och ditt bemötande mot kunder samt förmåga att bemöta deras behov kommer vara avgörande för hur du lyckas i rollen.

Du kommer till exempel att:

* Ringa ut till kunder och erbjuda hela sortimentet av deras försäkringserbjudande
* Leverera service och kunskap till kunder för att hitta bästa lösningen för dem

Tjänsten passar dig som drivs av prestation och att skapa nya kontakter, och vill utveckla din förmåga att hitta bästa lösning till kunderna.

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som kan kommunicera obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska
och är van vid att arbeta med datorn som verktyg. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom försäljning

Som person är du resultatinriktad och motiveras av att sätta upp mål och jobba mot dem. Du har en god kommunikativ förmåga, är orädd och trivs med att skapa nya kontakter. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i rekryteringsprocessen.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid/deltid
* Placering: Luleå
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Länsförsäkringars önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Länsförsäkringar Norrbotten är ett företag som har varit med och utvecklat Norrbotten sedan de startade 1848 och det är något de fortsätter göra. Det är ett kundägt bolag som erbjuder banktjänster, försäkringar och pensionssparande i Norrbottens län. Tillsammans med landets övriga 22 länsförsäkringsbolag bildar de länsförsäkringsgruppen. Istället för att hänvisa kunderna till internet vill Länsförsäkringar Norrbotten växa och öppna nya lokala kontor för att finnas nära kunderna.

Antal tjänster

1

Adress

Academic Work, Renmarkstorget 10, 90326 Umeå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Academic Work, Renmarkstorget 10, 90326 Umeå
Senaste dag: 2018-12-10
AMS-ID: 7970644

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.