Är du Rutqvist Schakt AB nästa grävmaskinist? 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Är du en person som har ett stort intresse för olika maskiner, så som grävmaskin och hjullastare? Som vill bli en del av Rutqvist Schakt AB där grävmaskinen är ditt främsta verktyg? Stämmer det in på dig, sök tjänsten idag!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Rutqvist Schakt AB räkning en grävmaskinist. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Rutqvist Schakt AB under sex månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Rutqvist Schakt AB expanderar och söker en grävmaskinist som kan arbeta ute på fält då projekt kan finnas från Aitik i norr till hela Norrland. Du kommer utgå ifrån hemmet och kommer att få hjälp och användning av kollegor som har lång erfarenhet i branschen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Rutqvist Schakt AB önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Rutqvist Schakt AB hjälper företag med både små och stora mark- och anläggningsarbeten. De har en stor maskinpark med grävmaskiner, hjullastare, truckar, dumprar, väghyvel och bandtraktor. Det finns möjlighet till utveckling genom att köra olika maskiner, däremot är första prioritering grävmaskin.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att arbeta i olika projekt där kunder behöver er hjälp, exempelvis i Aitikgruvan. Då står Rutqvist Schakt för boende under projektets period. Som grävmaskinist kommer du framförallt att arbeta dagtid, men skiftgång kommer att förekomma. Du kommer utgå ifrån hemmet

Vi söker dig som

Har förarbevis för grävmaskin, då det kommer att vara ditt främsta verktyg att arbeta med. Vi ser även att du har förarbevis i andra maskiner för att kunna finnas till hjälp. Det är meriterande om du har vägverkets kurser men det är inget krav.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Rutqvist Schakt AB. Du är driven, engagerad, flexibel då projekt kan komma i hela Norrland och viljan att lära sig.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Norrland
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Frida Johansson

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Följ Rutqvist Schakt AB på deras Facebook hemsida för att få mer information om vad dom gör.

https://www.facebook.com/Rutqvistsschaktab/

Om oss

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Antal tjänster

1

Adress

Professionals Nord Rekrytering AB, Storgatan 30, 97232 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Professionals Nord Rekrytering AB, Storgatan 30, 97232 Luleå
Senaste dag: 2019-04-12
AMS-ID: 8190098

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.