Är du vår nästa säljare? 18 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vi söker just nu säljare

Som säljare för Menykollen är du en ambassadör för hela företaget.
Du skaffar nya kunder och ser till att vår app fortsatt förknippas med absolut högsta service och kvalitet. Arbetet sker i en tempofylld och stimulerande miljö med många spännande möten. Vi arbetar självständigt där engagerade kollegor och ledare ger dig stöd och möjlighet att utvecklas. Då det är uppsökande försäljning är det viktigt att du har bra fokus, driv och kan arbeta självständigt.
Detta är en unik möjlighet för dig som skulle bli ambassadör i ett företag med stark organisation och goda framtidsutsikter. Var med på resan och avancera i position och ansvar tillsammans med oss.
Som säljare hos oss arbetar du med hela försäljningsprocessen, boka dina egna möten, offerera, förhandla, komma till avslut, vårda och utveckla din kundstock.
På Menykollen arbetar vi med långsiktiga kundrelationer och därför är relationsbyggande en viktig del i ditt arbete.
Vi arbetar strukturerat med tydliga mål, du får de verktyg , du kommer att få fortlöpande utbildning av oss i form av säljutbildningar mm detta sker online och telefon samt mail.

Vi söker positiva och nyfikna medarbetare som vill jobba med försäljning. Du är resultatinriktad och tycker om att arbeta mot tydliga mål. Du trivs med att arbeta i ett team, resa och ha roligt på jobbet.
För att jobba hos oss är erfarenhet ett krav. Det är mycket meriterande om du är en person med flerårig erfarenhet av försäljning, är helt ny på arbetsmarknaden har vi inte en tjänst för dig. Det viktigaste för oss är att du har ett starkt driv, högt engagemang, är villig att jobba hårt, är självständig och motiveras av högt uppsatta mål. Med andra ord hoppas jag att du är en person som trivs med variation, älskar att träffa nya människor och motiveras av att få leverera en kundupplevelse i världsklass

Söker dig som vill ha ett ansvarsfullt jobb med stor frihet och möjlighet till en bra resultatlön.
Du värderar arbetet högt, är pålitlig och har en stor social kompetens. Du är också kreativ, fantasirik och orädd för nya utmaningar.
Du kommer själv att planera ditt arbete och ha mycket kundkontakter varför du också bör vara en målmedveten person med ordningssinne, stark vilja och ha lätt för att knyta kontakter.
Du bör också ha en förmåga att kunna sätta dig in i och förstå kundernas behov för att hitta den rätta lösningen.
Tidigare liknande arbete är nästan en förutsättning för att lyckas bra!

Så vill du ha ett varierande och fantastiskt drömjobb som säljare på en av Sveriges Bästa Arbetsplatser och känner dig träffad av beskrivningen ovan?

Vi hjälper användare att hitta enkelt till kunderna verksamheter restauranger, hotell, cafeer, nattklubbar,pizzerior,kultur mm

Menykollen är den enklaste appen att hitta restauranger, nattklubbar, övernattningsmöjligheter, caféer mm
En app som snabbt ger dig de alternativen du behöver, vart du än befinner dig.

Med hjälp av GPS positionering hittar du det du söker

Du hittar enkelt vad du söker i den staden du befinner dig.
”dumt att leta när det inte behövs”
Just nu håller vi på att fylla appen med gps:punkter mm så med tiden kommer användaren att få en mycket bra app att använda.

Antal tjänster

1

Adress

Menykollen Sverige HB, Sibbarpsvägen 3 A Lgh 1201, 40010 Göteborg

E-post för ansökan

martin.leman@menykollen.se

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Menykollen Sverige HB, Sibbarpsvägen 3 A Lgh 1201, 40010 Göteborg
Senaste dag: 2018-12-01
AMS-ID: 22794633

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.