Arbetaterapeut / rehabkoordinator / KBT – terapeut till Överkalix HC 2 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetaterapeut/rehabkoordinator/KBT-terapeut till Överkalix HC
Arbetsplats: Överkalix hälsocentral
Referensnummer: 198302

Välkommen till oss!

Nu söker vi efter en kollega till oss på Överkalix hälsocentral. Överkalix hälsocentral är en glesbygdshälsocentral med ca 3200 listade personer. Hälsocentralen är en integrerad verksamhet med mottagning, fem obs- platser, ambulansbemanning dygnet runt samt sjukgymnastik och arbetsterapi.
Hos oss får du arbeta med att möta människor i livets alla skeden och får möjlighet att göra en viktig insats i din yrkesroll.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som distriktsarbetaterapeut i glesbygden. Hos oss får du arbeta med bedömningar och utredningar av aktivitets- och funktionsförmågor, framförallt vid demenssjukdomar och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Du kommer att arbeta självständigt och tillsammans med ett team. Vidare får du arbeta med utprövning och anpassning av olika hjälpmedel samt att utbilda kollegor, patienter och anhöriga i användning av dessa. Tjänsten kombineras med arbete som rehabkoordinator och arbetsterapeut.
Hos oss finns det goda möjligheter att få utvecklas i din yrkesroll och vi erbjuder interna utbildningar för att stärka upp och vidareutveckla din kompetens.

Din bakgrund

Vi söker dig som är utbildad arbetsterapeut. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete som rehabkoordinator eller har utbildning i KBT då tjänsten kombinaras med dessa arbetsuppgifter.
För att trivas i tjänsten är du kommunikativ och anpassar dig till situationen och mottagaren för att göra ditt budskap klart. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vidare är du noggrann och medveten om mål och kvalitetsstandard och strävar efter att hålla en hög kvalitet.

Anställningsfakta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med arbete dagtid vardagar. Tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vill du veta mer?

Petra Sandström, enhetschef Överkalix hälsocentral, 0926-79871 eller 076-1330291, petra.sandstrom@Norrbotten.se
Kristiina Kollin, verksamhetschef, 0926-79871 eller 070-432 95 70, kristiina.kollin@norrbotten.se

Fackliga företrädare

Marie Pettersson, Sveriges Arbetsterapeuters Lokala ombudsman, SACO, 0911- 74844, marie.pettersson@norrbotten.se
Sista ansökningsdag är den: 2019-09-10

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Tallviksvägen 31, 95632 Överkalix

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Tallviksvägen 31, 95632 Överkalix
Senaste dag: 2019-09-10
AMS-ID: 8395950

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.