Arbetsförmedlare till Kundtjänst i Arvidsjaur 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Gillar du att ha många kundkontakter och att coacha andra? Hos oss finns alla möjligheter!

Gillar du att ge service, coacha, matcha och informera? Då är du välkommen att söka jobb som arbetsförmedlare hos oss. Vi är drygt 14 000 anställda i hela landet som jobbar mot samma mål: att hjälpa arbetssökande och arbetsgivare att hitta varandra. Vi är inne i en spännande utveckling med siktet att bli en av landets modernaste myndigheter.

Arbetsförmedlingen Kundtjänst har uppdraget att ge arbetsgivare och arbetssökande enhetlig, effektiv och kvalificerad arbetsförmedlingsservice. Detta sker genom e-tjänster och personliga service som vi erbjuder främst via telefon men även via chatt, e-post, videosamtal och i sociala medier. Vi strävar efter att fler och fler kunder ska få sin service via webb och telefon. Målet är att ge rätt service, i rätt tid och i rätt kanal.

Vi söker nu arbetsförmedlare till Kundtjänst i Arvidsjaur. Kundtjänst finns i Arvidsjaur, Luleå, Lycksele, Östersund, Sollefteå, Söderhamn, Karlskoga, Skara, Stockholm, Södertälje och Malmö.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ge service och stöd till arbetssökande från hela landet via telefon och digitala kanaler. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att stötta arbetssökande att ta nästa steg mot arbete eller utbildning, svara på frågor om att söka jobb och mycket annat. Du är bra på att lyssna och prata med människor, ge god service och se möjligheter. Du kommer att tolka och tillämpa vårt regelverk vilket kräver att du snabbt kan ta till dig stora textmängder och förklara vad de betyder. Du är kommunikativ såväl muntligt som skriftligt och kan anpassa ditt språk till situation och kanal. Du arbetar utifrån vår värdegrund och har ett respektfullt och positivt bemötande.

Vi är en arbetsplats där vi stöttar varandra och hjälps åt att lösa frågor som uppstår. Du har alltid en kollega nära till hands när du behöver hjälp med något! Vårt ledarskap är nära och coachande och uppmuntrar till delaktighet, motivation och ansvarstagande. Öppettider på kundtjänst är måndag till fredag 8.00-17.00. Vi främjar hälsa på arbetsplatsen och vill att du nyttjar ditt friskvårdsbidrag och friskvårdstimme.

 

 Kvalifikationskrav


Högskoleutbildning om lägst 180 högskolepoäng (120 poäng enligt tidigare system). Alternativt är/har varit anställd som arbetsförmedlare vid Arbetsförmedlingen och har goda kunskaper om vårt uppdrag samt bedöms ha goda förutsättningar att leva upp till dagens krav på arbetsförmedlare.


Mycket goda kunskaper att kommunicera på svenska i tal och skrift samt god läsförståelse

• Minst två års arbetslivserfarenhet

Vi söker dig som är

• Kundorienterad och serviceinriktad
• Mål- och resultatinriktad
• Kommunikativ och lyhörd
• Analytisk och har god förmåga att planera och prioritera
• Kan hantera pressade situationer
• Intresserad av arbetsmarknadsfrågor

Meriterande kvalifikationskrav

• Erfarenhet av arbetsförmedlingsverksamhet
• Erfarenhet av arbete i kontaktcenter
• Erfarenhet av kundkontakter i digitala kanaler
• Erfarenhet av att guida kunder att använda e-tjänster
• Utbildning inom eller erfarenhet av att leda och föra olika typer av samtal

 

 Övrigt

Anställningen är tillsvidare på heltid. Arbetstiden kan anpassas utifrån arbetsförmåga. Vi tillämpar sex månaders provanställning och tillträde enligt överenskommelse. Vi sitter i kontorslandskap och arbetet är kundintensivt och dynamiskt. Arbetsförmedlingen värnar om en rekrytering fri från diskriminering. Vi anser att olikheter berikar och strävar därför efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi ser positivt på om du har kunskaper i något av våra nationella minoritetsspråk.

 Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 190221 märkt med diarienr Af-2019/0005 2123. Bifoga CV och ett personligt brev där du beskriver varför du söker jobbet. Vid intervju behöver du kunna visa upp betyg/intyg från högskolan. Om du har utländska högskolepoäng behöver du också uppvisa bedömning från UHR som visar att din utbildning motsvarar 180 (120) hp.

Antal tjänster

8

Adress

Arbetsförmedlingen, Hälsingegatan 38, 11399 Stockholm

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 8
Län/Ort:
Adress: Arbetsförmedlingen, Hälsingegatan 38, 11399 Stockholm
Senaste dag: 2019-02-21
AMS-ID: 8142247

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.