Arbetsledare 10 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 51 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Vill du vara med om att bygga det nya Kiruna? Som arbetsledare på Peab har du en unik chans att delta i stadsomvandlingen i malmfälten.

Om arbetet

Som arbetsledare på Peab är du platschefens högra hand och bistår med ledningen av projekten, planering, arbetsberedning och uppföljning. Du arbetar med att hålla byggproduktionen igång och minimera risken för stopp och störningar genom att leda hantverkarna och samordna det som händer i projektet. En god arbetsmiljö är viktigt för Peab och som arbetsledare ska du se till att arbetsmiljön är i fokus. Du kommer att ha mycket kontakt med Peabs medarbetare, underleverantörer, kunder och beställare. 

Vi erbjuder dig  
Kiruna är idag en av de mest spännande platserna i Sverige. I Kiruna ska hela stadskärnan flyttas på grund av gruvbrytningen. 

Peab är ett av de största bygg- och anläggningsföretagen i Sverige. Vi har det stora företagets muskler samtidigt som vi har en god lokal förankring. Vårt arbetschefsområde täcker främst Kiruna, Gällivare och Pajala med ca 60 medarbetare.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete där trivsel, glädje och medarbetare är i fokus.  Utvecklingsmöjligheterna är goda och du har ett starkt stöd av specialister och engagerade medarbetare. 

Om dig

Vi söker en arbetsledare med  erfarenhet och rutin av arbetsledning. Du har ett gediget tekniskt kunnande inom bygg och relevant högskoleutbildning, YH-utbildning eller en bakgrund som hantverkare/lagbas.

Som person är du drivande och trivs med att leda och stötta våra medarbetare i deras arbete. Som arbetsledare på Peab har en viktig roll i att skapa gemenskap, engagemang och en bra teamkänsla. Som person är du problemlösare, strukturerad och har lätt för att prioritera. Dessutom är du modig nog att fatta beslut.

 

Vi undanbeder oss kontakt med annonssäljare då vi gjort vårt strategiska val av annonsplats.

Antal tjänster

1

Adress

Peab Sverige AB, Margretetorpsvägen 84, 26092 Förslöv

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Peab Sverige AB, Margretetorpsvägen 84, 26092 Förslöv
Senaste dag: 2018-10-11
AMS-ID: 7922902

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.