Arbetsledare badverksamhet 8 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Fritidsförvaltningen arbetar för att ge möjligheter till ett rikt utbud av idrotts- och fritidsaktiviteter, upplevelser och rekreation under alla årstider och vår målbild är Vi gör bra fritid ännu bättre!.

ARBETSUPPGIFTER

Tjänsten som arbetsledare över våra badhus i Luleå är en blandad operativ och strategisk tjänst. Den operativa delen av arbetet består av att jobba som badmästare med badmästaruppgifter såsom simundervisning, kassa/café, kundbemötande och lokalvård.
Den strategiska delen innebär att ha ett övergripande ansvar över verksamheten. Du arbetar i nära samarbete både med badmästare och med enhetschef. I arbetsuppgifterna ingår bland annat;
– Leda personal och verksamhet på daglig basis.
– Rekrytering samt inskolning av ny personal.
– Schemaläggning.
– Kundkontakt.
– Försäljning, event, happenings.
– Arbeta med ständiga förbättringar.
– Samverkan med föreningar och skolor.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har för uppdraget lämplig utbildning, gärna erfarenhet av att arbeta som ledare samt har erfarenhet av förändringsarbete.
Du har god förmåga till kommunikation i såväl tal som skrift och har god datorvana. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och att du är rätt person för uppdraget.
B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook – Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Antal tjänster

1

Adress

Luleå kommun, Fritidsförvaltning, Rådstugatan 11, 97185 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Luleå kommun, Fritidsförvaltning, Rådstugatan 11, 97185 Luleå
Senaste dag: 2018-11-18
AMS-ID: 7993135

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.