Arbetsledare / Supervisor 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Vägservice är en nytänkande och driven verksamhet som vill framåt och förbättra och utveckla branschen. Vi utforskar både teknik och struktur för att hela tiden se möjligheter att driva lönsamma projekt. I vägservice verksamhet har du förmånen att jobba i den mindre enhetens dagliga drift och utveckling med stöd av det stora bolagets struktur och funktioner.

Rollen hos oss

Nu behöver vi utöka vår personalstyrka inom vår vägserviceverksamhet i Kiruna. Som Arbetsledare inom Vägservice på NCC kommer du att arbeta i ett team med planering, arbetsledning, fakturering och uppföljning av alla vanligt förekommande arbeten inom vägunderhåll såsom barmarksunderhåll och vinterväghållning av vägnätet samt anläggningsarbeten. Som arbetsledare ingår också en hel del kundkontakter. Det ingår beredskap i tjänsten vilket innebär bland annat ansvar för väderbevakning och styrning/dialog med underentreprenörer samt att vara behjälplig vid eventuella trafikolyckor.  

Dina egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror du är en engagerad problemlösare som kan jobba självständigt, är välorganiserad och tar initiativ. Du är en lagspelare som presterar bra resultat tillsammans med andra och hanterar att jobba under tidspress i kortare perioder. Arbetet innebär stor variation av arbetsuppgifter över året och även arbetsveckan kan se väldigt olika ut. Du arbetsleder gruppen genom dialog och involvering och tillsammans ser ni möjligheter och lösning. Du är bekväm att arbeta med uppföljning och dokumentation i verksamhetssystem och förstår vikten av god ordning och reda.

Dina erfarenheter

Det är meriterande med erfarenhet av drift- och vägunderhåll och anläggningsarbete. Dina ledaregenskaper stämmer väl överens med våra värderingar Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda och du är intresserad av att se människor utvecklas. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav, liksom B-körkort. Tyngre körkortsbehörigheter såsom C/CE är meriterande.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Placering i Kiruna. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta då gärna Platschef Haidar Al Haiany på telefon 070-223 68 52.

Urval och tillsättning sker löpande så ansök så fort som möjligt, dock senast  2018-07-31.

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster

1

Adress

NCC, Lastvägen 22, 98138 Kiruna

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

NCC

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: NCC, Lastvägen 22, 98138 Kiruna
Senaste dag: 2018-07-31
AMS-ID: 7791155

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.