Arbetsmiljöingenjör 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Karlsborgs bruk söker

Arbetsmiljöingenjör

BillerudKorsnäs Karlsborg har som målbild ett säkert och hållbart arbetsliv för både anställda och leverantörer som utför arbete i fabriken. Just nu genomförs i hela koncernen en satsning på att bygga en säkerhetskultur, där vi bryr oss om både vår egen och varandras hälsa och säkerhet. Vi vill ytterligare stärka vårt arbete med förebyggande av olycksfall och arbetssjukdomar och söker därför nu en Arbetsmiljöingenjör.
Vill du göra skillnad och skapa en tryggare och säkrare arbetsmiljö? Då kanske detta är din nya utmaning?

Om tjänsten

Som Arbetsmiljöingenjör bidrar du med din expertkunskap och stödjer organisationen i syfte att utveckla, driva och säkerställa en hälsosammare och säkrare arbetsplats. Du medverkar i olika forum som rör hälsa och säkerhet samt driver och deltar i det systematiska arbetsmiljöarbetet, i förbättringsprojekt, riskbedömningar och utredningar. Du ansvarar även för bevakning av lagstiftning på området och är även behjälplig inom brandskydd.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillsättning snarast möjligt.

Kvalifikationer

Du som söker har ingenjörsutbildning på högskolenivå med inriktning mot arbetsmiljö. Goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom processindustri, har goda kemikunskaper och vana av att driva projekt. Erfarenhet från myndighetsarbete gällande arbetsmiljö är också meriterande.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid ditt medarbetarskap och din personliga inställning. Du förstår din och dina arbetskamraters betydelse för framgång, utveckling och för en god arbetsmiljö. För att lyckas med din roll ser vi att det är viktigt att du har helhetssyn, mod, engagemang och är ansvarstagande samt utgör ett föredöme för dina arbetskamrater.

Ansök via: https://www.billerudkorsnas.se/karriar/lediga-tjanster2?vid=2194959

Antal tjänster

1

Adress

BillerudKorsnäs Sweden AB Karlsborgsbruk, , 95283 KARLSBORGSVERKEN

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: BillerudKorsnäs Sweden AB Karlsborgsbruk, , 95283 KARLSBORGSVERKEN
Senaste dag: 2019-01-06
AMS-ID: 0018-685317

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.