Arbetsmiljökonsult inom tung industri 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Miljö – Säkerhet – Kvalitet – Arbetsmiljö  
 
Vi söker dig som har kompetens i arbetsmiljö och säkerhet inom bas och/eller tung industri, för kortare och längre uppdrag. Kanske jobbar du idag som KMA-ansvarig, Arbetsmiljökonsult eller -ingenjör, anställd eller i eget företag. 
 
Du arbetar i enlighet med arbetsmiljöverkets föreskrifter. 
 
Vi ser att du har erfarenhet av tung industrimiljö och därför har du blicken för de risker som finns inom de olika områdena. I arbetet ingår att stötta operativt ute på fält med att projektleda riskbedömningar, dokumentera och dra slutsatser samt upprätta handlingsplan med åtgärder.  
 
Tillsammans med dig och övriga arbetsmiljökonsulter i Kompetenslaget kan vi skapa goda möjligheter. Kompetenslaget når ut med vår kunskap till våra härliga kunder och du ingår i ett team med duktiga arbetsmiljökonsulter, kompetensrådgivare och koordinatorer utan att det kostar dig en krona. Vi hittar kunden och dennes behov, du verkställer uppdraget i Kompetenslagets namn och tillsammans skapar vi mervärde för alla parter. Många konsulter tycker att det är en frihet att kunna göra sina egna ”gig” med stora variationer på uppdrag och kontakter och flexibelt eftersom det även är möjligt att kombinera med sin nuvarande tjänst.  
 
Meriterande är erfarenhet av att utbilda inom arbetsmiljö, och din erfarenhet ligger inom ett eller flera utav dessa områden:   
 
Arbetsmiljölagen   
KMA och säkerhetsarbete  
Byggarbetsmiljösamordnare Bas P/U  
Utredningsmetodik   
Riskbedömning och Riskhantering   
Arbetsmiljödokumentation   
Arbetsmiljömätningar inom ljus, damm, kemikalier, mm.   
Arbetsmiljöinriktad utbildning (ex BAM)  
 
 
För att till ett samarbete behöver vi veta mer om dig och dina kompetenser. Vi vill alltid ha ditt mest aktuella CV, den senaste presentationen och en filmsnutt så vi ser dig och förstår vem du är. Du kan när som helst gå in på din profil för att lägga till kunskaper, länkar och filmer som berättar vad just du kan. Kontakta oss om du har frågor.   
 
Skicka in din CV så fort som möjligt vi har redan spännande uppdrag.

Antal tjänster

1

Adress

Kompetenslaget Norr AB, Kunskapsallén 14, 94163 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Kompetenslaget Norr AB, Kunskapsallén 14, 94163 Luleå
Senaste dag: 2019-03-10
AMS-ID: 8144606

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.