Arbetsterapeut till Beroendecentrum och avdelning 32 Sunderby sjukhus 2 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Sunderby Sjukhus
Referensnummer: 196123

Om arbetsplatsen

Vuxenpsykiatrin i Norrbotten är indelad i tre geografiska områden, Sunderbyn, Gällivare och Piteå. Inom varje område finns både högspecialiserad vård, akutsjukvård och baspsykiatri. Avdelning 32 har 22 vårdplatser samt jourmottagning och arbetar i nära samarbete med Beroendecentrum som har 10 vårdplatser. Nu söker vi gemensamt 1 arbetsterapeut som kommer att arbeta både mot avdelning 32 samt Beroendecentrum.

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut hos oss ska du arbeta utifrån våra uppdrag med specialistinsatser, kompetensstöd samt rehabilitering. Patienter inskrivna på Beroendecentrum och avdelning 32 ska ges möjlighet att få relevanta bedömningar av aktivitetsförmåga samt bibehålla alternativt återfå° aktivitetsförmåga och delaktighet i det dagliga livet. Du arbetar för att patientens egna resurser tas till vara och utvecklas utifrån patientens behov och önskemål. Du ska arbeta personcentrerat och utgå från MI, motiverande samtal vid kommunikation både som förhållningssätt och samtalsmetod. Du ska kunna genomföra rehabilitering och utbildning både individuellt och i grupp för patienter/närstående och övriga som är involverade i vården. Du kommer arbeta tillsammans med sjuksköterskor, skötare, läkare och socionom samt med ytterligare en arbetsterapeut inom LABO mottagningen (läkemedelsassisterad behandling vid opioidberoende). I vår verksamhet får du möjlighet att både påverka utvecklingen av verksamheten och dig själv i din yrkesroll. I arbetsuppgifterna ingår även att bevaka och följa aktuell forskning inom verksamhetsområdet.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med minst några års erfarenhet. Du är utvecklingsinriktad, prestigelös och har en god kommunikationsförmåga samt lätt för att anpassa dig till nya uppgifter och situationer. Du är en initiativrik person med förmåga att både arbeta självständigt och i team med utveckling. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsfakta

Vikariat från och med 2018-08-19—2019-03-31 med möjlighet till förlängning, heltid, dagtid.
 
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vill du veta mer?

Enhetschef Beroendecentrum Kate Oskarsson, 072-536 08 28, Kate.oskarsson@norrbotten.se
Enhetschef Avdelning 32 Anna-Karin Aasa, 072-518 11 52, Anna-karin.aasa@norrbotten.se
 
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Sveriges arbetsterapeuter Ida-Maria Barchéus, 0920-713 14, ida-maria.barcheus@norrbotten.se 
Sista ansökningsdag är den: 2018-08-19

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2018-08-19
AMS-ID: 7793716

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.