Arbetsterapeut till Garnis rehabcenter i Boden 12 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Garnis rehabcenter
Referensnummer: 196641

Om arbetsplatsen

Rehabiliteringsmedicin har länsansvar för specialiserad rehabilitering i Norrbotten och vänder sig främst till personer i arbetsför ålder efter t ex hjärnskada, ryggmärgsskada, neurologiska sjukdomar eller långvarig godartad smärta. Vidareutveckling av våra rehabiliteringsprogram inom både neuro och smärta genom att arbeta med ständiga förbättringar är ett viktigt fokus område för verksamheten. Rehabiliteringsmedicin består förutom Garnis rehabcenter av Neurorehab avdelning 41 (slutenvård), Neuro-smärtrehabmottagning (öppenvård) samt Trafikmedicinska enheten i Kalix.

Arbetsuppgifter

Garnis Rehabcenter söker en  arbetsterapeut till våra öppenvårdsprogram då en av våra medarbetare ska få barn i vår. Dina uppgifter kommer att vara rehabilitering och patientutbildning för personer med långvarig smärta med fokus på arbete samt rehabilitering för personer med neurologiska sjukdomar. Som arbetsterapeut på Garnis arbetar du med att hjälpa patienter att få kunskap och insikt om sin sjukdom och dess konsekvenser, att bli medveten om sina möjligheter och ge dem stöd till beteendeförändringar. Insatserna syftar till att öka funktionen  och att patienterna ska kunna leva ett rikt, meningsfullt och värdefullt liv. Arbetet är interdisciplinärt och teamet består av fysioterapeut, kurator, psykolog, sjuksköterska och läkare. Arbetet förutsätter att du har god samarbetsförmåga, tar ansvar och är professionell.

Din bakgrund

Legitimerad arbetsterapeut. Yrkeserfarenhet av interdisciplinärt teamarbete, arbete med patienter med långvarig smärta och/eller neurologiska sjukdomar är meriterande. God samarbets- och initiativförmåga, öppenhet för förändring har stor betydelse vid tillsättning av vikariat. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Anställningsfakta

Vikariat 190301-191231, heltid, dagtid.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vill du veta mer?

Enhetschef, Susanne Andersson, 0921-670 99, 072-566 79 88, susanne.c.andersson@norrbotten.se
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi undanber oss direkt kontakt med bemannings-rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Sveriges Arbetsterapeuter, Marie Pettersson, 0911-748 44, marie.pettersson@norrbotten.se
Sista ansökningsdag är den: 2019-01-31

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2019-01-31
AMS-ID: 8071133

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.