Arbetsterapeut till Piteå sjukhus 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Arbetsterapienheten
Referensnummer: 196715

Om arbetsplatsen

Arbetsterapienheten tillhör medicin- och rehabiliteringskliniken på Piteå sjukhus och är en del av den paramedicinska enheten tillsammans med fysioterapeuter, kuratorer och Öppenvårdsrehabiliteringen. För tillfället jobbar 11 arbetsterapeuter på Piteå sjukhus och vi söker nu en sommarvikarie. Det finns stor möjlighet för fortsatt vikariat efter sommaren. Arbetsterapeuter på Piteå sjukhus arbetar inom flera olika verksamheter över hela sjukhuset. Att vara arbetsterapeut på Piteå sjukhus sjukhuset är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där du har många kollegor inom flera områden.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara anställd inom Paramedicinska enheten Piteå sjukhus. Som arbetsterapeut bidrar du med din specifika kompetens för att öka individens självständighet och delaktighet i vardagliga aktiviteter. Arbetsuppgifterna är omväxlande och består av teamarbete, utredningar, bedömning av ADL-förmåga, rehabilitering, utprovning av hjälpmedel och individuella rehabiliteringsplaner.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Vi välkomnar både sökande med lång erfarenhet och dig som är nyutbildad. Som person är du trygg i din yrkesroll och har god självinsikt. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du värderar och ser nyttan av samarbete med andra och är bra på att lyssna och kommunicera. I rollen som arbetsterapeut krävs det även att du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Anställningsfakta

Vi erbjuder ett vikariat på 100 % under perioden 190429-190830, stor möjlighet till förlängning finns. Tillträdesdatum kan eventuellt senareläggas om du inte har möjlighet att börja 190429. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vill du veta mer?

Eva Qvist, enhetschef, tfn 0911-751 56, eva.qvist@norrbotten.se
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi undanber oss direkt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Marie Pettersson, Lokal ombudsman, Sveriges Arbetsterapeuter, tfn: 0911-748 44, 072-707 23 68, marie.pettersson@norrbotten.se

Åsa Markström, Rehabiliteringsenheten Piteå Sjukhus, tfn 0911-751 53, asa.markstrom@norrbotten.se

Sista ansökningsdag är den: 2019-02-08

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2019-03-08
AMS-ID: 8096831

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.