Arméns jägarbataljon söker underrättelseassistent / stabsassistent s2 11 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Är du intresserad av underrättelsetjänst på bataljonsnivå och vill stödja med att ta fram produkter och beslutsunderlag? Vill du vara med och bidra till effekten vid Arméns Jägarbataljon? I så fall har vi en plats för dig.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som underrättelseassistent/stabsassistent (OR 1-4) vid Arméns jägarbataljon/bataljonsstab, kommer du arbeta med informationshantering och strukturerande bearbetning, upprätthålla kunskap om motståndaren och hur denne uppträder (motståndarkunskap), hantering av geodatabas för kartproduktion och medverkan i framtagning av produkter för delgivning. Du kommer även medverka i underrättelsebedömande samt genomförande under övningar.

 

Krav

Du som söker är svensk medborgare med gymnasieexamen. Du har genomfört svensk värnplikt eller GMU/GU med godkända betyg. Du har goda kunskaper i Microsoft Office och god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska. Du innehar B-körkort och uppfyller fyskrav enligt FM FySS för stabspersonal. Du behöver inte vara färdigutbildad underrättelseassistent.

 

Meriterande är utbildning i och/eller erfarenhet av underrättelsetjänst, utbildad underrättelseassistent eller stabsassistent, tidigare arbete som IM (informationshanterare), utbildning i Arc GIS, erfarenhet av att arbeta i stab.

Vi söker Dig som har förmåga att hantera stora mängder information och har en god samarbetsförmåga. Du är därför noggrann, strukturerad, ansvarstagande och har en förmåga att arbeta även under tidsbrist.Du är kreativ, flexibel och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är självgående och prestigelös. Du ska ha en hög grad av säkerhetsmedvetenhet. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Övrigt

Befattningen är en visstidsanställning (GSS/K) upp till  8 år med eventuell möjlighet till förlängning och den inleds med en sex månaders provanställning.

 

Ansökan: Till ansökan bifogas gymnasiebetyg, CV med referenser och personligt brev där vi vill att du skriver vad som gör dig intresserad av den här tjänsten. Medför även intyg på eventuella kurser eller utbildningar enligt ovan.

 

Sista ansökningsdag: 2018-11-18

Placeringsort: Arvidsjaur 

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse.

Lön: Individuell lönesättning

Fackliga representanter: * OF Bothnia Lahti, Ronald: 070-346 88 10/ 0921-348810, of-bothnia@mil.se, ronald.lahti@mil.se * OKND Krister Iseby: 070-981 63 03 / 0960-154 22, krister.iseby@mil.se

 

 

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av Lt Sara Limberg, tel: 0960-15000

——————————————————–
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Norrbottens regemente I 19 är ett av Sveriges största regementen med verksamhet från Kiruna i norr till Härnösand i söder. I 19 ansvarar bland annat för att rekrytera och utbilda soldater till två mekaniserade bataljoner och en jägarbataljon. I 19 har uppdraget att utveckla jägarförmågan inom armén och vinterförmågan inom Försvarsmakten. Vid regementet finns en brigadstab med uppgift att leda delar av arméns förband under kris och krig, samt staben för Militärregion Nord, som ansvarar för markterritoriell ledning i de fyra nordliga länen. Vid I 19 finns också sju hemvärnsbataljoner och flera stödfunktioner.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Antal tjänster

1

Adress

Försvarsmakten, västlundavägen 4 93332 arvidsjaur, 93332 Arvidsjaur

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Försvarsmakten, västlundavägen 4 93332 arvidsjaur, 93332 Arvidsjaur
Senaste dag: 2018-11-18
AMS-ID: 7980002

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.