Arvidsjaur_Handledare 2 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Eductus grundades 1991 och är idag ett av Sveriges största företag inom vuxenutbildning. Vi har cirka 600 medarbetare på 70 orter runt om i Sverige. Vi ger människor utveckling och jobb genom utbildning, coachning och matchning.

Eductus är ett bolag med en levande värdegrund, vi är stolta över den och lever efter den – varje dag. Det är så vi skapar samhällsnytta. Nu välkomnar vi nya medarbetare som vill utveckla Eductus i samma anda. På så sätt hjälper vi våra elever och deltagare ut i jobb och bidrar till ett bättre Sverige

Till sommaren startar Eductus en verksamhet som heter Yrkes- och Studieförberedande Moduler (YSM) på ett antal orter i Sverige. YSM består av individuellt anpassad utbildning av vägledande och yrkesorienterande karaktär. Utbildningen har ett tydligt fokus på att deltagaren får kompletterande utbildning som antingen leder till fortsatta studier alternativt direkt till anställning. Utbildningen består av 15 valbara moduler som sätts samman utifrån deltagarnas individuella nivå och mål.

Handledare YSM

Som handledare arbetar du med deltagare som anvisas till tjänsten YSM. Du jobbar med undervisning/vägledning inom ett antal olika moduler. Du arbetar med deltagaren individuellt eller i mindre grupper.

Arbetsuppgifter

Som handledare inom YSM så

• Håller individuella studie- och yrkesvägledningssamtal och gruppvägledning.
• Håller undervisning i andra moduler, exempelvis information om arbetsmarknaden och yrkesorientering och information om studier.

Personliga egenskaper

För oss är det viktigt att du har rätt personlighet. Vi vill att du tillför nya infallsvinklar, ny kunskap och driv. Vi söker dig som brinner för att utveckla verksamheten. Du är nyfiken på hur samhällsfrågor och hur vår omvärld förändras. Andra värdefulla egenskaper är struktur, uthållighet samt en stor portion flexibilitet. Du är van vid digitala verktyg och gillar att jobba resultatorienterat mot tydliga mål.

Kvalifikationer

• Minst ett års yrkeserfarenhet av målgruppen nyanlända eller övriga utrikesfödda med svaga kunskaper i svenska språket.
• Minst ett års erfarenhet av studie- och yrkesvägledning (individuella samtal samt gruppvägledning) för vuxna alternativt unga vuxna.

Hur vi rekryterar

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vill att du som söker identifierar dig med Eductus gemensamma värdegrund: Resultat, Engagemang, Nytänkande och Tydlig. Vi strävar efter mångfald vad gäller kön, funktionsnedsättning, ålder och kulturell bakgrund.

Arbetsort

Leveransområde:Arvidsjaur

Tillträde

Tillträde: Juni 2018.

Anställningsform

Tillsvidareanställning.  Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega Utbildningsföretagen och fackförbunden Unionen/SI.  

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete. Alla som har en hel- eller deltidsanställning hos oss får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter. Eductus jobbar aktivt för att vara ett starkt och friskt företag. Hos oss erbjuds du möjlighet att träna på arbetstid.

Sista ansökningsdag 

Sista ansökningsdag är den 25 maj 2018.  

Ansökningsförfarande

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Mer information/kontaktperson

Patrik Hellberg, Verksamhetschef Eductus Arbetsmarknad, patrik.hellberg@eductus.se

Senada Ljutic, Nationell Produktägare YSM, senada.ljutic@eductus.se  

Gå in och läsa mer på vår karriärsida: karriar.eductus.se. Där kan man bl a se resultat på medarbetarundersökningen samt läsa om vad våra medarbetare tycker om sin arbetsplats.

Antal tjänster

1

Adress

Eductus, Norra Ågatan 10, 41104 Göteborg

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Eductus, Norra Ågatan 10, 41104 Göteborg
Senaste dag: 2018-05-25
AMS-ID: 7668789

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.