Automationselektriker sökes till gruvan i Kiruna 9 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte drygt 16 miljarder kronor 2016 och har cirka 4 200 anställda i 13 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Vi söker en automationselektriker till vår verksamhet fasta anläggningar i Kiruna Underjord (KUJ). Verksamhetsområdet omfattar bergspel och dess kringutrustningar (fördelningsnivåer och styrsystem) samt att till viss del vara behjälplig på nya huvudnivån 1365. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att sköta driften, avhjälpande och förebyggande underhåll, nymontage och även en del projektarbete kring elutrustningar för fasta anläggningar i KUJ. Du har ett nära samarbete med mekaniker, avsynare och systemtekniker för att tillsammans besiktiga, utföra underhållsarbete, utföra förbättrings- och modifieringsarbeten, felsökning och även planera för arbeten mot respektive anläggning.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har elteknik på lägst gymnasienivå och minst 2-3 års erfarenhet från arbete med felsökning, automation, instrumentteknik. B-körkort ett krav. Du har god datorvana och då du bland annat kommer att arbeta i vårt underhållssystem etc. Du är flexibel och trivs med att arbeta både i lag och självständigt. Vi söker dig som med engagemang och nytänkande vill ta dig an ett intressant och ansvarsfullt arbete.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Arbetstid: Skiftgång Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionschef Petri Angeli på tel. 0980-727 13 alt. 070-342 27 13.

Antal tjänster

1

Adress

LKAB, , 98186 KIRUNA

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: LKAB, , 98186 KIRUNA
Senaste dag: 2019-01-13
AMS-ID: 0018-661557

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.