Automationselektriker 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Om tjänsten

Vi söker nu El- och Automationstekniker till Pelletsverken BUV och MK3 i Malmberget. Som Automationstekniker kommer du att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll på el-, instrument och automationsutrustningar i malmförädlingsverken. Utöver detta ingår även ombyggnad och nyinstallation i dina arbetsuppgifter. Skiftarbete kan bli aktuellt.

Dina kvalifikationer

Vi söker en drivande och engagerad medarbetare. Som person är du positiv, lyhörd och har en god samarbetsförmåga. Du tycker om att jobba i grupp men klarar även att jobba självständigt. Vi söker dig som har gymnasial utbildning inom el med inriktning mot automation eller styr och reglerteknik. Erfarenhet av arbete i processindustri är meriterande. Körkort klass B är ett krav.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Närmare information om tjänsten får du av Henrik Engman Produktionschef El/automation 0970-76229

Antal tjänster

1

Adress

LKAB, Box 501, 98381 MALMBERGET

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: LKAB, Box 501, 98381 MALMBERGET
Senaste dag: 2018-09-15
AMS-ID: 0018-410906

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.