Automationsingenjör till stort företag i Luleå! 9 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Mentorskap och kunskapsöverföring. God stämning och spännande projekt. Lockar dessa beskrivningar dig? Har du dessutom en ingenjörsexamen inom Automation i ryggsäcken eller kanske är du utbildad elektriker med några års erfarenhet? Nu är stunden kommen! Vår kund i Luleå vill växa på automationssidan och kan erbjuda dig som junior automationsingenjör en fantastisk möjlighet att bli en del av deras, i dagsläget, seniora team inom automation. Intresserad? Ansök redan idag, urvalet sker löpande!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för vår kunds räkning en automationsingenjör till Luleå. Detta uppdrag förväntas starta igång efter sommaren, i september/oktober. Det kan finnas möjlighet att arbeta i Sundsvall och Ö-vik också, så är du intresserad och fyller kraven nedan så sök gärna tjänsten så berättar vi mer.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig minst 6 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Som automationsingenjör kommer du arbeta med driftsättning av olika kraftstationer/kontrollanläggningar i Luleå och några områden utanför. Rollen innebär i huvudsak arbetsuppgifter inom konstruktion, provning och drifttagning av kontrollanläggningar, fjärrkontroller och övrig stationsutrustning. Då du ibland åker ut till anläggninar utanför Luleå kan det förekomma någon övernattning i månaden.

Tjänsten passar dig som vill utvecklas inom området automation och som på sikt vill växa in i en roll som senior automationsingenjör. Du drivs av att få växa med ansvar och ser långsiktigt på tjänsten.

VI SÖKER DIG SOM

Har en högskoleexamen inom automation/elkonstruktion alternativt att du är utbildad elektriker med några års praktisk erfarenhet. Vi ser även att du…

* Talar och skriver svenska och engelska obehindrat, detta då det krävs i kontakt med medarbetare såväl intern som externt hos kunden
* Har B-körkort

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med automation. Meriterande om du arbetat med PLC programmering.

Som person är du inte rädd för att ta kontakt med nya personer och du har en god förmåga att arbeta strukturerat vilket innebär att kunna planera, organisera och prioritera bland dina arbetsuppgifter. Vi ser att du är självgående och har en förmåga att lösa de problem du ställs inför. Vidare tycker vi att det är viktigt att du kommer in med en positiv inställning och en nyfikenhet att utvecklas i rollen.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: I höst, enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Luleå, resor kan förekomma i tjänsten
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Antal tjänster

1

Adress

Academic Work, Renmarkstorget 10, 90326 Umeå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Academic Work, Renmarkstorget 10, 90326 Umeå
Senaste dag: 2018-08-10
AMS-ID: 7806607

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.