Barnskötare till Svappavaara förskola, vikariat 2 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vår övertygelse om människors lika värde är lika djup och värdefull som vår malm. Våra ambitioner är högre än våra fjäll. Våra näringar gör oss världsledande. De stora vidderna ger rymd åt ursprung och nytänkande. Vi är Kiruna.

Svappavaara förskola ligger 4,5 mil söder om Kiruna. Förskolan har en avdelning med ca 16 barn i åldrarna 1-5 år. Här arbetar 1 förskollärare och 2 barnskötare.
I vår verksamhet; utifrån förskolans läroplan inriktar vi oss på lekens betydelse, vårt kulturella och språkliga arv. Miljötänk med återvinning och återanvändning följer vårt arbete i allt vi gör. Daglig utevistelse då vi har nära till skogen, hockeyplan, kälkbackar, fotbollsplan även till sporthall-bad och bibliotek.
Vi strävar efter att utveckla glada, självständiga och kreativa barn med en stark tro på sig själv och sin förmåga
Nu söker vi en vikarierande barnskötare till förskolan.

Arbetsuppgifter

I rollen som barnskötare sköter och aktiverar du barnen vid förskolan.

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har barnskötarutbildning. Meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med barn.

Du har god samarbetsförmåga och är självständig, initiativrik och målinriktad och har ett förhållningssätt som är situationsanpassat. En positiv inställning är en förutsättning. Du har intresse för att utveckla nya arbetsmetoder samt sprida kunskaper och erfarenheter till kollegor. Du har ett professionellt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor och kan med lätthet skapa goda relationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Rekrytering sker i samråd med våra berörda fackliga organisationer. Kiruna kommun eftersträvar mångfald och en jämn könsfördelning bland personalen.

För att få arbeta inom en pedagogisk verksamhet måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du lämnar in din ansökan då handläggningstiden hos Polisen är ca 2 veckor. Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du via polisen.se

Tjänsten är en tidsbegränsad from 2019-01-07 dock längst tom 2019-06-20.

Välkommen med din ansökan!

Ansök via vår hemsida www.kiruna.se eller gå via arbetsförmedlingen www.ams.se för att där söka denna tjänst

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kiruna kommun och möjliggöra god kommunikation med våra sökande, ber vi dig skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem

Kiruna kommun har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster

Antal tjänster

1

Adress

Kiruna kommun, Stadshustorget 1, 98185 KIRUNA

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Kiruna kommun, Stadshustorget 1, 98185 KIRUNA
Senaste dag: 2018-11-22
AMS-ID: 8008816

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.