Barnsköterska till Barn – och ungdomsavdelning 44 på Sunderby sjukhus, Luleå 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Barnsköterska till Barn- och ungdomsavdelning 44 på Sunderby sjukhus, Luleå
Arbetsplats: Barn- och ungdomsavdelning 44, Sunderby sjukhus
Referensnummer: 198173

Om arbetsplatsen

Verksamhetsområde Barnsjukvård i Norrbotten är uppbyggd kring de tre specialiteterna barnmedicin, barnhabilitering och barnpsykiatri och verksamheten finns representerad på alla stora orter i länet. Barnsjukvården i Norrbotten arbetar efter en unik filosofi sett ur riksperspektiv. Vi har de tre specialiteterna barnmedicin, barnhabiltering och barnpsykiatri i nära samverkan och lokaliserade så nära varandra som möjligt inom det så kallade ”Barnhuset” på varje ort. De största verksamheterna finns vid Sunderby sjukhus och Gällivare sjukhus och där bedrivs också länets slutenvård. Specialistmottagningar i öppenvård finns i Piteå, Kalix och Kiruna.
 
Barn och Ungdomsavdelning 44 vid Sunderby Sjukhus tillhör verksamhetsområde Barnsjukvård och Division Länssjukvård. På avdelningens 18 platser vårdas Barn mellan 0-18 år och verksamheten är både akut och planerad. Avdelningen kan närmast beskrivas som ”det lilla sjukhuset på sjukhuset”, då patienter från såväl Barnmedicin som Ortopedi, kirurgi och Öron vårdas här. Vårt uppdrag är att leverera omvårdnad av hög kvalitet, något som vi gör tillsammans, genom gott samarbete och genom att arbeta med ständiga förbättringar.

Arbetsuppgifter

Som barnsköterska hos oss möter du barn, ungdomar och deras familjer. Eftersom variationen är stor när det gäller patienternas ålder och diagnoser innebär det ett omväxlande, utvecklande och lärorikt arbete. Inför och i patientmötet handlar det om att i samarbete med kollegor planera och anpassa information, behandling och omvårdnad utifrån patientens behov samt mognads och utvecklingsnivå. Vi arbetar målmedvetet för att all personal ska känna sig trygg och säker i sitt arbete. Vi eftersträvar ett kompetent samarbete kring patienten och strävar efter hög kvalitet på vår omvårdnad.

Din bakgrund

Vi söker dig som är utbildad barnsköterska eller undersköterska med inriktning vård av sjuka barn. Erfarenhet av barnsjukvård är meriterande.
 
För att trivas hos oss har du förmåga att sätta dig in i någon annan perspektiv, du är lugn, kontrollerad och stabil i stressade situationer och har en personlig mognad. Du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och vill hjälpa andra. Vidare kommunicerar du på ett tydligt sätt och agerar på ett hänsynsfullt och genomtänkt sätt. Du underhåller kontinuerligt din specialistkunskap och är en kunskapsresurs för andra.

Anställningsfakta

En tillsvidareanställning på heltid. Arbetstid dag/kväll samt helger. Tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
 
Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn.

Vill du veta mer?

Anna-Leena Roslund, enhetschef, 0920-282493, anna-leena.roslund@norrbotten.se
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av tjänsten men vi undanber oss direkt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Christina Larsson, Kommunal, Christina.Larsson@norrbotten.se
Sista ansökningsdag är den: 2019-06-16

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Sjukhusvägen 10, 95442 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Sjukhusvägen 10, 95442 Luleå
Senaste dag: 2019-06-16
AMS-ID: 8300242

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.