Behandlare och basutredare till Luleå Närpsykiatri 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Närpsykiatrin Luleå
Referensnummer: 195720

Om arbetsplatsen

Vuxenpsykiatrins verksamhet är indelad i Närpsykiatrin med verksamheter i Kalix, Luleå och Boden samt gemensamma beroendecenter, ätstörningsenhet sam akutpsykiatrisk heldygnsvård på Sunderby sjukhus.
Närpsykiatrin är en allmänpsykiatrisk verksamhet som ansvarar för att tillgodose patienternas behov av specialistpsykiatriska bedömnings- och behandlingsinsatser.
Närpsykiatrin har idag tre mottagningar med ett 60 tal medarbetare. Bedömning och Utredning. Behandling och Terapi samt Rehabiliteringsmottagning.
De yrkeskompetenser som finns idag är sjuksköterskor, skötare, socionomer, arbetsterapeuter, psykologer, psykoterapeuter, läkare, läkarsekreterare samt administrativ personal.
Arbetsplatsen erbjuder kontinuerlig handledning. I organisationen har också ett arbete påbörjats med flöden för att följa patienters väg genom vården. Målet med arbetssättet är att korta ledtider för patienten och förbättra flöden internt samt med andra aktörer. Ett arbete pågår med att ta fram standardiserade vårdprocesser med mål att Norrbottningen ska erhålla evidensbaserad och likvärdig vård.

Arbetsuppgifter

För uppdraget behandlare;
Som behandlare på mottagningen Behandling och terapi ingår du i ett team bestående av ovan nämnd kompetens och yrkeskategorier.
Som behandlare arbetar du både enskilt eller med gruppterapi. Samverkan kan ske både med närstående, vårdgrannar och övriga psykiatriska verksamheter.
För uppdraget utredare;
Du jobbar enskilt med att utreda och bedöma behovet av psykiatrisk vård gällande den aktuella patienten. Du ingår i ett team med ovan nämnd kompetens.
Samverkan kan ske med vårdgrannar, anhöriga och övriga psykiatriska verksamheter.

Din bakgrund

Du kan vara sjuksköterska med specialistutbildning inom psykiatrisk vård eller ha erfarenhet av att jobba inom vuxenpsykiatrins verksamhet. Socionom eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Som behandlare ska du ha en grundläggande psykoterapiutbildning i KBT(tidigare steg 1).
I båda rollerna krävs det att man är självgående. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du trivs med att arbeta med andra kompetenser och förstår vikten av att dela med dig av erfarenheter och kunskap till andra och även vara mottaglig för det samma.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsfakta

Tillsvidareanställning heltid med tillträde enligt överenskommelse.
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.
 

Vill du veta mer?

Seija Kivilompolo, enhetschef, 0920-71186

Fackliga företrädare

Pia Byström-Erlandsson, Vårdförbundet, 0920-71505
Kristina Hillar, kommunal, 0920-71526
AnnCharlott Wallström, SSR 0920-71490

Sista ansökningsdag är den: 2018-04-20

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2018-04-20
AMS-ID: 7620039

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.