Behandlare till Närpsykiatrin, Boden 10 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Närpsykiatrin Boden
Referensnummer: 197938

Om arbetsplatsen

Närpsykiatrin i Boden ligger belägen i centrala Boden, intill vackra Brännastrand. Vi tillhör Närsjukvården med verksamhet även i Luleå och Kalix samt en gemensam akutpsykiatrisk slutenvård/jourmottagning på Sunderby sjukhus. Vi är cirka 30 anställda fördelat på kurator, skötare, sjuksköterska, psykolog, psykoterapeut, arbetsterapeut, fysioterapeut, medicinsk sekreterare och läkare. Närpsykiatrin är en öppenvårdsmottagning som ansvarar för att tillgodose patienternas behov av specialistpsykiatriska behandlingsinsatser.

Arbetsuppgifter

Som behandlare hos oss arbetar du i huvudsak med samtalsbehandling. Som behandlare samordnar du insatser som patienten behöver. Arbetet sker både individuellt och i team. Vid behov erbjuder arbetsplatsen kontinuerlig handledning. Samverkan med närstående och andra myndigheter samt ett nära samarbete med vårdgrannar och övrig psykiatrisk verksamhet är en viktig del av arbetet.

Din bakgrund

Vi söker dig med skötarutbildning, sjuksköterske- eller socionomexamen eller annan likvärdig utbildning. Meriterande är utbildning Steg 1 KBT eller om du har erfarenhet av psykiatriskt behandlingsarbete. Arbetet ställer krav på god samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga att arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsfakta

Anställningen är ett vikariat från 1 maj 2019 eller enligt överenskommelse och till och med 31 december 2019 med eventuellt möjlighet till  förlängning. Heltid, dagtid. Flextid tillämpas. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vill du veta mer? För mer information kontakta

 Anna Öhrling, enhetschef, tfn: 0921-670 54, anna.ohrling@norrbotten.se
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi undanber oss direkt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Annika Lindman, Vision, tfn: 0921-670 71
Laila Mansikka Lundström, Vårdförbundet, tfn: 0921-670 14
Sista ansökningsdag 2019-03-31

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2019-03-31
AMS-ID: 8183510

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.