Bemanningsplanerare 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Bemanningsplanerare/Administratör

Beskrivning av verksamheten

Assistansteam1 & Medarbetare Norr AB är från början två olika företag med rötterna i Norrbotten som under 2017 gått samman för att erbjuda tjänster utöver det vanliga. Våra kunder och medarbetare är grunden i vår verksamhet och vi utvecklar tjänster efter människors behov och samhällets uttalade målsättning för skola och social omsorg. Genom vår verksamhet vill vi skapa förutsättningar för våra kunder att förverkliga sina drömmar och genom det låta våran värdegrund genomsyra allt vi gör.

Dina arbetsuppgifter

På Assistansteam1 & Medarbetare Norr AB ska det finnas medarbetare dygnets alla timmar, sju dagar i veckan, året om. I det arbetet har du som bemanningsplanerare en viktig roll för att verksamheten ska fungera. Som bemanningsplanerare har du som övergripande uppgift att planera lång- eller korttidsbemanning. I samråd med arbetsledare hanterar du också semester och ledigheter på lång och kort sikt samt hanterar sjukskrivingar och vikarietillsättningar. Att jobba som bemanningsplanerare innebär att lägga ett stort pussel där varje dag medför nya bitar som ska pusslas ihop. För att lyckas i rollen som bemanningsplanerare är det viktigt att du är social och utåtriktat och kan prata med alla. Du måste vara hjälpsam och ha en empatisk ingång då du ska kunna sätta dig in i medarbetarens situation i såväl arbetslivet som privatlivet för att på så sätt lyckas väl i din yrkesroll. Bemanningsplaneraren är verksamhetens knutpunkt och ser till att det mesta fungerar som det ska. Som bemanningsplanerare har du också hand om löpande inköp och beställningar så att lager fylls på löpande och hålls snyggt och iordning. I rollen ingår även varierad administration/reception varpå det är viktigt med god framförhållning och planering. Som bemanningsplanerare arbetar du vid behov som assistent för att skapa goda relationer och kännedom kring den enskilde kundens unika behov. I tjänsten ingår beredskapstider.

Vem söker vi?
För att vara framgångsrik i denna roll krävs att Du som person kan bygga laganda, skapa förtroende och agerar med integritet. Du anpassar dig efter situationen och har lätt för att kommunicera såväl i tal som i skrift och värdesätter kvalitet och hög produktivitet. Att fatta beslut och ta ansvar är naturligt för Dig. Vi vill att Du ser möjligheterna och är öppen för nytänkande samt har förmåga att entusiasmera andra och vara en given lagspelare i företaget. Du kan arbeta självständigt och besitter god samarbetsförmåga. Det är viktigt att Du är trygg som person och trivs i händelserik och omväxlande miljö. Då vi använder IT-stöd i arbetet är du inte främmande för att använda dig av det. Tidigare arbete från bemanningsbranschen samt kännedom om företaget och verksamheten ser vi som meriterande.

Kvalifikationer

– Gymnasial utbildning
– Datavana
– Goda kunskaper i svenska tal och skrift
– Körkort B

Anställning avser sommarperioden 24/6-4/8, med möjlighet till ev. förlängning.

Övrigt

Vi är ett företag som värnar våra medarbetare och där man som anställd erbjuds regelbundna personalmöten, utbildningar, friskvårdsbidrag samt andra aktiviteter. Vi ser det viktig att skapa goda relationer till kund och medarbetare.

Assistansteam1 & Medarbetare Norr AB värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken! Märk ansökan med ”bemanningsplanerare”.
Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

P.S. Du finner oss via Facebook och Instagram på Assistansteam1 & Medarbetare Norr AB.

Antal tjänster

1

Adress

ASSISTANSTEAM1, ,

E-post för ansökan

info@at1.se

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: ASSISTANSTEAM1, ,
Senaste dag: 2019-03-31
AMS-ID: 23164905

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.