Biträdande kökschef till Jägarköket 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vår övertygelse om människors lika värde är lika djup och värdefull som vår malm. Våra ambitioner är högre än våra fjäll. Våra näringar gör oss världsledande. De stora vidderna ger rymd åt ursprung och nytänkande. Vi är Kiruna.

Jägarköket lagar måltider till äldreomsorg, matdistribution, sjukhus och förskolor. De olika kunderna har anpassade matsedlar. Maträtterna är innehållsdeklarerade och näringsvärdesberäknade och följer Livsmedelsverkets rekommendationer. Måltiderna är också lokalt och säsongsanpassade med ekologisk inriktning utan onödiga tillsatser.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av alla i kök vanligt förekommande arbetsuppgifter så som planering, förberedelse, tillagning, servering, disk och städ och dessutom vid behov ersätta kökschef.
Att ersätta kökschef innebär att operativt planera, leda och fördela arbetet i köket samt att ansvara för kvalitet och egenkontroll. Ledarskapet ska bygga på öppen kommunikation, förtroende och ömsesidig respekt. Den person vi söker skall vara självständig, beslutskraftig, coachande och ska finnas tillgänglig för sin personal.

Kompetens och erfarenhet

Du som söker är utbildad kock med stor kunskap och tidigare erfarenhet av arbete i storkök. Du bör även ha erfarenhet av specialkost. Övriga kvalifikationer som vi sätter stor vikt vid är: datavana, kunskap och tillämpning av HACCP.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska vara flexibel och ha ett bra bemötande samt kunna samarbeta och ta till dig nya arbetssätt. Ett positivt synsätt där möjligheter snarare än hinder uppmärksammas, är utmärkande för dig.

Vi strävar efter en hållbar utveckling för miljön med miljösmarta råvaror!

Rekrytering sker i samråd med berörda fackliga organisationer. Kiruna kommun eftersträvar mångfald och en jämn könsfördelning bland personalen.

Ansök via vår hemsida www.kommun.kiruna.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kiruna kommun och möjliggöra god kommunikation med våra sökande, ber vi dig skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem

Kiruna kommun har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster

1

Adress

Kiruna kommun, Hjalmar Lundbohmsvägen 31, 98185 KIRUNA

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Kiruna kommun, Hjalmar Lundbohmsvägen 31, 98185 KIRUNA
Senaste dag: 2018-08-24
AMS-ID: 7797492

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.