Bltestförare 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Har du B-körkort och söker efter nya utmaningar?

Vi söker dig som gillar att köra bil och har ett fordonsintresse.

Hur ser din arbetsdag ut?

Din roll innebär att testköra fordon åt vår kund och att vara med och bidra till produktens utveckling. Det innebär bland annat att du rapporterar avvikelser då du testkör fordonet på landsväg eller i samhället. Du jobbar förmiddagsskift eller eftermiddagskift, måndag till fredag .

Vi söker också dig som har möjlighet att köra helger, även här för- och eftermiddagsskift.

Vem trivs här?

Du som har B-körkort med några års körvana. Du bör vara noggrann och aktsam i din körning. Som person trivs du med att ha frihet under ansvar. Du kan arbeta självständigt och kritiskt mot produkten som testkörs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Adecco och representerar oss på ett professionellt sätt. Du har lätt för att samarbeta i team likväl som att du kan arbeta självständigt. Du behärskar både svenska och engelska på ett bra sätt.

Vad erbjuder vi?

Du kommer att bli anställd som konsult för Adecco hos kund, och det aktuella uppdraget börjar vecka 29 och pågår cirka tre-fyra månader framåt. Du kommer att få en introduktion inför uppdraget.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?

Då vill vi ha din ansökan snarast, vi gör urval och intervjuer löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan till adecco.se.

Vid frågor om tjänsterna kontakta Britt-Marie Persson eller Anette Ömalm via växeln 08-100 500.

Välkommen att söka!

Antal tjänster

3

Adress

Adecco Sweden AB, Tingshusgatan 2, 98231 GÄLLIVARE

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 3
Län/Ort:
Adress: Adecco Sweden AB, Tingshusgatan 2, 98231 GÄLLIVARE
Senaste dag: 2018-07-22
AMS-ID: 7802290

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.