Boendechef till Munkberga 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Avdelningen Äldreomsorgen, inom Socialtjänsten, arbetar med service och omvårdnad av de som är över 65 år och behöver stöd i det dagliga livet på grund av sjukdom, funktionshinder och/eller ålder. Våra tio vård- och omsorgsboenden är en viktig del av kommunens äldreomsorg och vi söker nu en boendechef till Munkberga.

Arbetsuppgifter

På Munkberga arbetar två boendechefer. Du och din boendechefskollega har ett gemensamt ansvar för verksamhet, ekonomi och personal. Dina primära arbetsuppgifter är personalansvar och ekonomi. Du arbetar bland annat med rehabilitering, arbetsmiljö, budget, rekrytering och verksamhetsutveckling. Din kollega arbetar i större utsträckning med boende- och anhörigfrågor. Du tillhör ett arbetslag med 18 boendechefer vilka träffas regelbundet för samverkan och samråd. I dagsläget arbetar boendechefsgruppen med två fokusområden: Minska sjukfrånvaron samt att ha en budget i balans. Detta kommer du naturligtvis vara en aktiv del av.

Kvalifikationer

Du har en lämplig högskoleutbildning eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av budget-, personal- och verksamhetsansvar samt erfarenhet av målgruppen kan vara meriterande. Du är trygg, stabil, självgående och har en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har förmåga att leda och motivera dina medarbetare och att agera utifrån verksamhetens bästa.

B-körkort samt tillgång till egen bil är ett krav.

Övrigt

Tillsvidareanställning, heltid, för närvarande placerad på Munkberga. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är måndag-fredag, 7-16.

Kontaktpersoner

Leena Leijon Verksamhetsområdeschef 0911-69 62 60

Fackliga kontaktpersoner

Ewa Wiklund, Vision 0911-69 74 40

Antal tjänster

1

Adress

Piteå Kommun, Svartuddsvägen 1, 94185 Piteå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Piteå Kommun, Svartuddsvägen 1, 94185 Piteå
Senaste dag: 2018-05-27
AMS-ID: 7716328

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.