Boliden söker Arbetsledare Labb till Anrikningsverket Aitik gruvan 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Boliden söker Arbetsledare Labb

Till Anrikningsverket i Aitik

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en kommunikativ och engagerad ledare med positiv inställning till utvecklingsarbete. Som arbetsledare i laboratoriet ser vi att du är ansvarstagande, har ett stort intresse för laboratoriearbete och är trygg i din ledarroll. Du ansvarar för den dagliga driften, samt uppföljning av denna, i anrikningsverkets laboratorium. I laboratoriet bereds och analyseras dagligen prover från anrikningsprocessen samt kaxprover.

Du har personal- och ledaransvar vilket bla innefattar planering av bemanning, målsamtal, kompetensutveckling och rehabilitering. Arbetsmiljöarbete bedrivs aktivt och Du ansvarar för att genomföra skyddsronder, riskanalyser och förbättringsarbeten i LEAN-anda.

Arbetstiden är förlagd till kontorstid med flex. I ditt team ingår i dag sex stycken labboperatörer som är skiftgående. Befattningen är direkt underställd sektionschef drift anrikningsverk.

Du arbetar tvärfunktionellt och bedriver samarbete mellan laboratoriet och driften i anrikningsverket, samt med andra avdelningar och aktörer. Du ansvarar vidare för att strukturerat utveckla rutiner och processer inom det egna området. Kontroll och justering av mätinstrument är uppgifter som skall tillses. Du arbetar aktivt med informationsflöden och samarbete inom den egna sektionen, samt med andra relevanta aktörer.

Utbildning/Erfarenhet
Du har minst 3-årig gymnasiekompetens, och gärna högre utbildning inom relevant område. Erfarenhet av arbete i laboratorium samt inom industrisektorn är meriterande. Utbildning eller tidigare erfarenhet av ledarskap och att arbeta i ledande positioner är även det meriterande. För tjänsten krävs goda IT-kunskaper och att du behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift. Kännedom om lagstiftning för inre- och yttre miljö och kunskap om LEAN är ytterligare meriter.

Vi söker Dig som bedriver ditt arbete med stort engagemang och intresse, som brinner för att utveckla, förbättra och strukturera arbete tillsammans med medarbetarna i ditt team och andra medarbetare. Du kommunicerar tydligt och med enkelhet, är prestigelös och arbetar för att bidra till sektionens bästa. Du har sinne för noggrannhet och förstår vikten av att följa upp analysarbetet och fånga upp samt hantera avvikelser i rutiner och processer. Som person är du positiv och letar möjligheter till utveckling av både process och medarbetare. Arbetet kräver mycket god kommunikativ förmåga.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas av sektionschef Ida Hedlin tfn 0970-72 93 09.

Facklig information

Anders Johansson Ledarna tfn 0970-72 95 63, Anders Karlsson Unionen tfn 0970-72 90 69, Peter Karlsson, SACO tfn 0970-72 93 71.

Ansökan
Ansökan med CV lämnas via annonsens ansökningsikon på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga befattningar. Frågor angående din ansökan besvaras av HR-generalist Anna Nåman, tfn 0970-72 90 28.

Sista ansökningsdag är 20 november 2018.

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från
rekryterings- och bemanningsföretag.

Antal tjänster

1

Adress

Boliden Mineral AB, Aitikgruvan, , 98292 GÄLLIVARE

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Boliden Mineral AB, Aitikgruvan, , 98292 GÄLLIVARE
Senaste dag: 2018-11-20
AMS-ID: 0018-627074

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.