Bravida söker Industrimöntör 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Är du intresserad av att arbeta i ett företag med god kompetens och där vi har hög trivsel? Då är detta jobbet något för dig. Vår VS- och industriverksamhet i Kiruna har många spännande projekt framför sig och vi behöver förstärkning av engagerade medarbetare.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar att du självständigt ska planera, samordna och utföra ditt arbete. Arbetet som Industrimontör innebär att reparera eller installera röranläggningar hos våra kunder i industrimiljö.

Vi hjälper till med allt ifrån komplicerade installationer för processindustrin, till enklare reparationer och förebyggande underhåll.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats med spännande uppgifter. Genom effektiva och miljömedvetna installationer och underhållande service, ger Bravida fastigheter liv. Som en del av Bravida har du en stabil tillvaro med möjlighet att utvecklas och växa inom koncernen, vi är beredda att satsa på dig.

Hos oss är du en i kompetent och trevligt team och du kommer att arbeta med olika projekt hos LKAB i Kiruna.

Vem är du?
Vi söker dig som helst är certifierad Industrimontör och som har några års erfarenhet från yrket. Det är meriterande om du har svetskompetens och då gärna certifierad enligt SS-EN 287-1. Eftersom arbetsplatserna varierar i Kiruna med omnejd förutsätter vi att du har körkort.

Du är en person som trivs med att samarbeta med såväl kunder som med medarbetare, vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga. Likaså värdesätter vi din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt.

Kontaktuppgifter
För mer information om tjänsten kontakta Anton Stålnacke, Filialchef, 070-3835319

Ansökan
Är du redo att anta denna utmaning? Välkommen med din ansökan till oss. Sista ansökningsdag är 2018-11-30. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och vi är därmed en av de bäst placerade entreprenörerna i byggbranschen, detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka häreller läs mer om oss och följ oss på Facebook genom att klicka här.

Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 11 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Antal tjänster

1

Adress

Bravida Sverige AB, Box 2006, 98102 Kiruna

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Bravida Sverige AB, Box 2006, 98102 Kiruna
Senaste dag: 2018-11-30
AMS-ID: 8008799

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.