Brinner du för service? 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Inför hösten söker vi fler engagerade medarbetare.

Arbetsuppgifter

Vi söker  telefonister och kundtjänstagenter till våra kontor i Kalix och Haparanda. Du kommer att arbeta som växeltelefonist och/eller utföra olika kundtjänstärenden på distans åt våra kunder. Eftersom vi ofta är en del av ”första intrycket” ställer vi höga krav på din förmåga att bemöta de inringande på ett professionellt sätt. I rollen ingår även administrativa moment som t ex att besvara mejl och chattar. Ditt främsta arbetsverktyg är en dator vilket kräver att du är en van datoranvändare och har lätt för att lära dig nya system.

Om oss

Vi är ett marknadsledande kontaktcenter som erbjuder allt från enklare svarstjänster till telefonist med full växelbordsfunktion. Med vår svarstjänst får kunderna hjälp att hantera sina telefonsamtal, dygnet runt, året om. I tillägg kan vi även hantera kundtjänstuppdrag som bokningar, felanmälningar osv. Utöver svenska kan vi även hantera norska, finska och engelska. Kunderna är både större och mindre företag samt myndigheter och organisationer. Kalix Tele24 grundades 1992 och har 160 anställda i Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Kalix och vi har dessutom kontor i Haparanda och i Kista, Stockholm.

Vi söker dig som

Är serviceinriktad och gillar att uppfylla kundernas krav på kvalitet och service. Du är duktig på att kommunicera både muntligt och skriftligt och tycker om att ha kundkontakt. Du vill bidra till dina kollegors trivsel samt är ansvarfull, positiv och flexibel.

Kvalifikationer

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har minst godkända gymnasiebetyg eller motsvarande. God datorvana. Det är meriterande med erfarenhet från serviceyrken och/eller goda kunskaper i norska och/eller finska. Stor vikt kommer att läggas på attityd och personliga egenskaper.

Villkor

Arbetstiden kan variera mellan dagtid, kvällstid och helger. Placeringen sker på något av våra kontor i Kalix eller Haparanda.

Kalix Tele24s Akademi

Som nyanställd hos Kalix Tele24 genomgår du en utbildning. Utbildningen är såväl teoretisk som praktisk och innehåller moment som medlyssning, kompetenstester samt coachning, individuellt och i grupp. Utbildningen genomförs i flera steg och inleds med teori i grupp. Detta varvas efterhand med praktik i växeln, med stöd av en mentor, för att sedan övergå till egen praktisk utövning.  Utbildningen är ca 4 veckor.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

 

Välkommen!

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Antal tjänster

4

Adress

Kalix, Allèvägen 7, 95227 Kalix

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 4
Län/Ort:
Adress: Kalix, Allèvägen 7, 95227 Kalix
Senaste dag: 2018-08-05
AMS-ID: 7805009

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.