Busschaufför Tekniska förvaltningen 10 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra. Vill du veta mer om hur det är att jobba i Bodens kommun? Då kan du läsa mer här: www.boden.se/jobbaiboden

Tekniska förvaltningen ansvarar för drift och underhåll av vatten och avlopp, avfallshantering, parker och lekparker, gator och trafik, kollektivtrafik och färdtjänst. Förvaltningen samordnar också kommunens tjänstebilar och tunga fordon.

Förvaltningen består av ca 150 medarbetare med ett stort antal kompetenser. Vi är professionella genom att vi agerar och visar våra medborgare och kunder respekt, ärlighet, och tydlighet. Vi är medskapande, står för likabehandling och visar ett gott bemötande.

ARBETSUPPGIFTER

Transportenheten söker en erfaren bussförare till sitt arbetslag. Transportenheten tillhör Gata-Parkavdelningen inom Tekniska förvaltningen. I befattningen som bussförare ingår att köra specialtransporter. Det förekommer även att man gör arbeten utan fordon. D-kort är ett krav vid transporter med specialfordon som har bakgavellyft.

Som bussförare kommer du att utföra transporter till och från dagverksamheter och gruppboenden. Du kommer tillsammans med dina medarbetare att ansvara och vara drivande för ständiga förbättringar beträffande ordning och reda inom verksamheten. Det sistnämnda är en mycket väsentlig del i din roll.

KVALIFIKATIONER

Vi ställer följande krav:
• Gymnasial utbildning
• Körkort B och D
• YKB för D-kort
• Datorvana

Det är meriterande om du har:
• Kört buss i mer än 2 år
• God lokal kännedom
• Kört taxibuss med bakgavellyft

För att vara aktuell för tjänsten har du B och D-körkort, samt YKB. Som person är du ansvarstagande med stort sinne för ordning och reda. Du är serviceinriktad med stor social förmåga och gillar att samarbeta med andra. Du tycker om att bidra till teamet likväl som att arbeta självständigt. Eftersom arbetet som bussförare innebär många kontakter med brukarna och personal, vill vi att du har god social kompetens är ansvarsfull och självgående. Vi förutsätter att du har datorvana och ser datorn som ett hjälpmedel i arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. Support i e-rekryteringssystemet kan du få via 0771-693 693 Frågor om tjänsten besvaras av kontaktpersonerna i annonsen.

Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Antal tjänster

1

Adress

Bodens kommun, GataPark avdelningen, Kyrkgatan 24, 96186 BODEN

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Bodens kommun, GataPark avdelningen, Kyrkgatan 24, 96186 BODEN
Senaste dag: 2019-05-05
AMS-ID: 8235954

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.