Butikschef Coop Norra Ringen i Piteå 8 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vi växer! Vill du vara med på vår resa?

Vi bygger två nya butiker, en vid Norra Ringen i Piteå och en på Varvet i Luleå (se separat annons), och söker nu butikschefer till dessa.

Vi söker Dig som tycker om att ”ta hand om medarbetarna” och få dem att växa. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Rollen som Butikschef

Som Butikschef ansvarar du för butikens alla delar, med kundnöjdhet, försäljning, drift, resultat, personal och förändringsarbete i butiken. Det mest centrala i rollen är att leda och coacha medarbetarna så att alla delar av butiken ger ett attraktivt intryck till kunden. Du har personal-, budget- samt resultatansvar och kommer att arbeta brett med såväl inköp, varubeställningar, schemaläggning som coachning och utveckling. Du ansvarar för att skapa en säljande och inspirerande miljö i butiken och att arbeta med olika kundaktiviteter. Vidare kommer du att:

– Initiera, leda och driva olika initiativ för att förbättra lönsamhet och resultat
– Coacha medarbetare för att uppnå ökad försäljning, resultat och kundnöjdhet
– Ansvara för löpande personalarbete såsom arbetsfördelning, kompetensutveckling, introduktion av nya medarbetare, medarbetarsamtal, efterföljande av rutiner och regelverk etc.
– Säkerställa att Coops hållbarhetspolicy efterlevs.
– Ansvara för budget och affärsplan för enheten.
– Företräda Coop på den lokala marknaden gentemot kunderna.

Vem är du?

Vi söker dig som är en naturlig ledare, arbetar med en god struktur och tar ett stort ekonomiskt ansvar. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i butik och god ledarskapserfarenhet. Dokumenterad erfarenhet av att leda förbättringsarbete.

Vi tror att du är en kreativ person som drivs av att skapa en god kultur bland dina medarbetare där alla känner sig delaktiga. Du vågar tänka annorlunda och testa nya lösningar samt har lätt för att få med dig andra mot samma mål. Kanske viktigast av allt är att du förstår dig på och tycker om människor samt har ett stort hjärta.

Ansökan

Är du intresserad av en utmaning i ett nytänkande företag? Ansök redan idag, dock senast den 27 januari 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev.

Har du frågor om tjänsten, kontakta Regionchef Glenn Strandberg tfn 070-560 44 90.

Välkommen med din ansökan!

Inom Coop värdesätter vi de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Coop Norrbotten är en detaljhandelsdrivande förening ägd av ca 135 000 medlemmar i Norrbotten. Föreningen har 37 butiker/stormarknader, ca 700 årsanställda samt en bruttoomsättning på ca 2,6 miljarder kronor. Butiker finns från Katterjåkk i norr till Piteå i söder. Servicekontoret finns på Storheden i Luleå.

Coop Norrbotten är en av Norrbottens största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Antal tjänster

1

Adress

Coop Norrbotten, BESIKTNINGSVÄGEN 23, 97345 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Coop Norrbotten, BESIKTNINGSVÄGEN 23, 97345 Luleå
Senaste dag: 2019-01-27
AMS-ID: 8094125

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.