Butikschef sökes till Boden 2 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Att komma hem ska vara härligt, tycker vi på Hemtex.  

Vi söker just nu en försäljningsinriktad Butikschef till vårt team i Boden. Vi tror att du, precis som vi, alltid sätter kunden i fokus och vill bidra med inspiration och förnyelse till alla hem.

Som butikschef på Hemtex leder du vårt säljteam till att skapa fantastiska köpupplevelser för våra kunder i en inspirerande butik.

Du driver det personliga försäljningsarbetet där kunden alltid är i fokus. Du strukturerar verksamheten med ökad försäljning och lönsamhet som mål. Genom tydlighet, delegering och uppföljning leder och motiverar du dina medarbetare att bli sitt bästa jag.

Du har minst två års erfarenhet från arbete som butikschef, alternativt minst 2 års butikserfarenhet tillsammans med annan chefserfarenhet.

För att trivas hos oss är du idérik och bra på att hitta lösningar på problem. Du drivs av att skapa resultat, bygga en servicekultur och att utveckla medarbetare. Du är prestigelös och en god lyssnare som tillåter andra likväl som dig själv att göra fel. Du vill bli specialist på ditt område och söker med nyfikenhet och intresse upp nödvändig information. Du är flexibel och trivs i ett arbetsklimat med stundtals högt tempo som förutsätter initiativtagande och eget ansvar. Vi erbjuder kundmöten i en kreativ och inspirerande miljö med möjlighet till yrkesmässig utveckling.                  

Tjänsten är en tillsvidareanställning om 32 timmar/vecka. Tillträde sker efter överenskommelse men vi ser gärna att du kan börja redan i augusti. Har du frågor om tjänsten kontaktar du regionchef Anna Sandqvist Tel:0705-206940

Välkommen med din ansökan omgående, men senast 24 juni, via länken nedan.

 

Hemtex har gjort det härligt att komma hem sedan 1973. Vi designar och säljer hemtextil till ett överraskande bra pris, och vi erbjuder alltid en hög grad av inspiration, kvalitet och service. Totalt finns 160 Hemtexbutiker i Sverige, Finland och Estland,vilket gör oss till Nordens ledande hemtextilkedja. Huvuddelen av butikerna drivs i egen regi, men kedjan inkluderar även franchisebutiker. Sortimentet innehåller bland annat gardiner, dukar, påslakanset, täcken, prydnadskuddar, plädar och handdukar – och säljs även via vår E-handel.

Antal tjänster

1

Adress

Hemtex AB, Drottninggatan 5, 96135 Boden

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Hemtex AB, Drottninggatan 5, 96135 Boden
Senaste dag: 2018-06-24
AMS-ID: 7762003

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.