Butikschef sökes till Telemäklarna i Piteå 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Är du intresserad av att ta stort ansvar? Gillar du försäljning? Nu söker vi för kunds räkning en butikschef för Telemäklarna i Piteå och Luleå.

Telemäklarna är ett företag som erbjuder avancerade kommunikationslösningar till alla storlekar på företag och myndigheter. Telemäklarna finns idag på två orter, Luleå och Piteå. Enligt företagets vision så ska de finnas på fyra orter innan 2019. Telemäklarna tillgodoser marknadens behov av kostnadseffektiva mobila och fasta kommunikationslösningar. Där erbjuder företaget helheten, allt från idé till service och support.

Telemäklarna söker nu en butikschef som ska driva butiken i Luleå och Piteå. Som butikschef kommer du att se över den dagliga driften i butikerna, ansvara för ekonomi/budget, driva på försäljning och ha personalansvar över butikernas anställda. Du blir anställd i Piteå och utgår därifrån. Det kan finnas möjlighet att jobba från Luleå och de två andra framtida orterna vissa dagar vid överenskommelse. Telemäklarna erbjuder ett spännande arbete med ett stort ansvarsområde. Telemäklarna är ett expansivt företag och möjligheterna för framtida karriärmöjligheter är goda.

Vid anställning kommer du bli direkt anställd hos Telemäklarna. Företaget erbjuder goda förmåner i form av friskvårdsbidrag, betald träning, tjänstebil och möjlighet till fri arbetsplats.

Startdatum för tjänsten är 2018-05-01 eller enligt överenskommelse. Introduktion kommer ske genom att gå parallellt med avgående butikschef under en månad.

Din profil

Vi söker dig som gillar att bygga relationer, har god samarbetsförmåga, är resultatinriktad och drivs av att skapa mervärde för arbetsplatsen. Vi ser gärna att du är innovativ, gillar att ta ansvar och har god personkännedom. Du ska vara flytande i svenska och ha goda kunskaper i Excel. B-körkort är ett krav.

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Antal tjänster

1

Adress

StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå
Senaste dag: 2018-03-26
AMS-ID: 7594266

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.