Butikschef 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Lindex är en internationell modekedja. Lindex sortiment sträcker sig över flera olika koncept women’s wear, lingerie, kids’ wear och kosmetik. Huvudkontoret finns i centrala Göteborg, Lindex ägs av det finska bolaget Stockmann.

Lindex är ett vision- och värderingsdrivet företag där vår kultur är nyckeln till vår framgång – våra värderingar har vi formulerat på engelska; we act sustainable, empower each other, seek constant improvement, make business oriented decisions and make it simple. På Lindex har vi tagit ställning, läs mer om We Make Fashion Feel Good på lindex.com.

Känner du passion för mode kunder och handel och vill utveckla andra? Då kanske du är den vi söker till vår butik i Gällivare!

Vi söker en butikschef med starkt affärsmannaskap, entreprenörskap och som vill utveckla andra. Som butikschef är du ytterst ansvarig för att driva, utveckla och uppnå butikens lönsamhet samt utveckla Lindex framåt.  I detta ingår budget-, personal-, arbetsmiljö- och säkerhetsansvar. Du är även ansvarig för att vårt butikskoncept genomförs fullt ut i din butik. Som butikschef kommer du vara involverad i butikens alla förekommande arbetsuppgifter.

För att trivas och lyckas i rollen som butikschef ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet som chef/ledare inom detaljhandeln. Vi söker dig som brinner för att utveckla och leda andra. Du bör ha ett stort intresse för försäljning och kunna arbeta i en miljö med högt tempo. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är en god kommunikatör och som har ett tydligt ledarskap. Du är drivande och resultatinriktad och har modet att våga pröva saker med risk för att göra misstag. Du har god strategisk förmåga, får saker gjorda och trivs med att coacha och utveckla människor. Sist med inte minst har du ett stort modeintresse!

Du behöver ha genomgått gymnasiet och ha erfarenhet från försäljning inom detaljhandeln. Det är meriterande med erfarenhet från modebranschen. Du ska behärska engelska i tal och skrift samt ha datorvana. Du kommer att rapportera till regionchefen.

Tjänsten är  en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.  

Är det här tjänsten för dig? Sista ansökningsdag är 12 augusti. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Anette Bergström på telefon 031-739 53 36 eller mobil 0702 34 22 16.

Vi tar endast emot ansökningar via denna annons.

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster

1

Adress

Lindex Region 10 SE, Nordstadstorget 6, plan 8, 41105 Göteborg

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Lindex Region 10 SE, Nordstadstorget 6, plan 8, 41105 Göteborg
Senaste dag: 2018-08-12
AMS-ID: 7800113

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.