Butikssäljare sökes omgående! 2 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Är du en pigg och alert person som tycker om att ge bra service? För kunds räkning söker vi nu en butikssäljare för ett uppdrag i Gällivare.

Vår kund erbjuder ett brett sortiment av varor och kringtjänster inom VVS, El samt Verktyg & Maskin.
Tjänsten är på heltid och tillsätts omgående.

Dina huvudsakliga arbetauppgifter består av hjälpa kunder i butiken, kassaarbete, viss varuplock ingår också i tjänsten. Arbetstiderna är förlagda till vardagar, mån-fre kl 06.30 – 16.00.

Du kommer att bli direkt anställd av vår kund.

Din profil

Vi ser gärna att du har kunskap eller erfarenhet inom el, bygg, VVS eller liknande är meriterande. Erfarenhet av försäljning är meriterande. Som person är du driven, initiativtagande, du har lätt för att lära och förstår vikten av god kundservice. Du tycker om att jobba i team och är prestigelös. Stämmer detta in på dig? Sök tjänsten redan idag!

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Antal tjänster

1

Adress

StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå
Senaste dag: 2018-12-03
AMS-ID: 8009238

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.